Hlavní obsah

Trenér Látal bude pokračovat v Košicích

Košice

Radoslav Látal bude povede fotbalisty MFK Košice ve funkci hlavního trenéra i v příští sezóně. Slovenský klub využil opci ve smlouvě a s vicemistrem Evropy z roku 1996 prodloužil kontrakt až do léta 2016.

Foto: Profimedia.cz

Trenér Radoslav Látal

Článek

"Trenér Látal přišel k mužstvu v průběhu podzimu a smlouva zněla do konce sezóny. Zároveň v ní byla i opce, kterou jsme se rozhodli využít. Na stejné období jsme prodloužili kontrakty i všem členům realizačního týmu," uvedl na internetových stránkách klubu sportovní ředitel MFK Ivan Kozák.

Látal přišel na lavičku Košic v září, kdy byl tým s jedenácti body z deseti duelů devátý. Momentálně se nachází na šestém místě se čtyřbodovou ztrátou na pohárové příčky.

"Prodloužení kontraktu jsme měli prodiskutované už dřív, bavili jsme se na toto téma a jsme rádi, že jsme se dohodli na další spolupráci. Mužstvo jde dopředu a kouč s ním může dál pracovat," řekl Kozák.

Látal ukončil aktivní kariéru, během níž mimo jiné vyhrál s Schalke Pohár UEFA a zahrál si 58 zápasů za národní tým, v roce 2005. Jeho prvním trenérským angažmá byl Frýdek-Místek, následovaly Opava, Sokolov a Ostrava.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články