Hlavní obsah

VIDEO: Steffen si po prohře na Letné spravil chuť. Podívejte se na jeho fantastický kousek

Aarau

Prožili černý týden. Ve čtvrtek podlehli na Letné domácí Spartě 1:3 a náladu si příliš nevylepšili o víkendu ani ve švýcarské lize. Fotbalisté Bernu prohráli na hřišti Aarau 2:3 a klesli v tabulce na čtvrté místo. Zklamání Young Boys alespoň částečně zmírnil záložník Renato Steffen, který ohromil diváky fantastickým volejem.

Fantastický gól v podání Steffena z Young Boys Bern.

 
Článek

Young Boys vstoupili do utkání dobře, od 20. minuty vedli po trefě Bertoneho. Domácím se sice záhy podařilo srovnat, jenže ve 30. minutě měl Bern jednobrankový náskok zpět. A navíc po gólu, který rozhodně nepatří do kategorie běžných...

Affum odcentroval zleva do pokutového území, Steffen se odpoutal od svého strážce, akrobaticky se položil do vzduchu a levačkou zacílil přesně k tyči!

Ani Steffenova paráda však hostům k bodovému zisku nepomohla. Hráči Aarau po změně stran výsledek překlopili a nakonec slavili výhru 3:2.

11. kolo švýcaské ligy:
Aarau - Young Boys Bern 3:2 (1:2)
Young Boys Bern: Mvogo - Hadergjonaj, Von Bergen, Rochat, Lecjaks (87. Wüthrich) - Bertone, Sanogo - Steffen, Kubo, Nikci (65. Costanzo) - Afum (65. Hoarau).

Bern čeká po reprezentační pauze domácí ligový zápas s Basilejí a poté v Evropské lize souboj s Neapolí. Spartu přivítá doma 11. prosince. Tento duel uzavře boje v základní skupině I.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články