Hlavní obsah

Vyplazený jazyk a opice na klíně. Tak hvězda slavila důležité vítězství

Když tým vyhraje důležitý zápas, často sportovci slaví a občas to přeženou s alkoholem. Dá se tak říct, že mají na krku opici. Bývalá hvězda Manchesteru United, nyní hrající za Marseille, si radost z výhry nad St. Etienne užívala jinak. Šimpanze měl obránce Patrice Evra na klíně a ještě se tím pochlubil na internetu. Takovou měl radost z tříbodového zisku, který možná nakonec dovede jeho tým do Evropské ligy.

Foto: Profimedia.cz

Obránce Marseille Patrice Evra byl po výhře nad St. Etienne hodně dobře naladěný, vítězství slavil se šimpanzem.

Článek

Patrice Evra je dobře známý tím, že se na Instagramu pochlubí drzými nebo hodně netradičními oslavami. Tak třeba po vítězství nad St. Etienne si vzal na klín šimpanze a nechal se vyfotit. Evra si slávu hodně užíval, zvedl palec na znamení triumfu a ještě vyplázl jazyk. Šimpanz se po něm rychle opičil, jak dokazuje snímek, který hráč zveřejnil na internetu. „Dobrý večer, já a moje opice přejeme všem dobrou noc. Miluji tuhle hru, ha ha ha ha," napsal Evra.

Bývalý obránce Manchesteru United už v minulosti pár netradičních oslav absolvoval. Tady měl evidentně dobrou náladu, protože vítězství nad St. Etienne dala jeho týmu naději na start v dalším ročníku Evropské ligy. A pokud to klapne, to teprve bude oslava...

Reklama

Související témata: