Hlavní obsah

Fotbalová liga Golden Tour pokračuje 18. ročníkem. Vyhrají Češi, nebo Slováci?

Praha

Šest měst, 100 týmů, nepočítaně zápasů a gólů, to vše čeká účastníky dalšího ročníku fotbalové ligy firem Golden Tour. Její první zápasy budou odehrány v polovině ledna, mistry jednotlivých měst pak budeme znát o dva měsíce později.

Foto: I.S.C. Sports, s.r.o.

Fotbalová liga firem spojuje český a slovenský fotbal opět v jedné lize

Článek

Pozvánkou na nový ročník ligy firem bylo finále uplynulé sezóny, které se uskutečnilo ve východoslovenských Košicích. Právě tam se představila elita Golden Tour, nejlepší týmy ze všech účastnických měst, tedy z Plzně, Prahy, Brna, Ostravy, Bratislavy a nechyběla samozřejmě ani domácí košická mužstva.

Tým FAČR táhl za celkovým vítězstvím futsalový reprezentant Marcel Rodek, ale ani jeho deset branek a titul nejlepšího střelce nakonec nestačilo. Pohár pro nejlepší zůstal doma, tedy v Košicích a to překvapivě v rukou hráčů týmu ZLATO lux, outsidera turnaje.

Nový ročník již klepe na dveře, týmy opět čeká pět hracích dnů plných fotbalu a doprovodné zajištění včetně občerstvení či zahajovacího a závěrečného večera v každém městě. Finále letošního ročníku, turnaj EURO Golden Tour, se uskuteční v prosinci v Praze, která se po celý tento rok pyšní titulem „Hlavní město sportu“.

Více informací naleznete na stránkách ligy www.goldentour.info

Reklama

Související témata: