Hlavní obsah

Chrudim v repríze loňského finále porazila Tango

Chrudim

Po dvou zápasech proti ruskému Sibirjaku Novosibirsk se Chrudimi v přípravě postavil český celek – loňský finalista brněnské Tango. Po vyrovnané první půli ERA-PACK prokázal svoji kvalitu a zvítězil 4:1.

Foto: Kodl CR

Chrudim porazila v přátelském utkání Tango Brno 4:1.

Článek

Oba celky vstoupily do přátelského utkání velmi vlažně, chrudimská sportovní hala musela čekat na první branku netypicky dlouho. Až v deváté minutě se do té doby pasivnější ERA-PACK prosadil, perfektní rozehrávky Douglase využil Lukáš Rešetár, kterého míč přesně trefil a od něj se odrazil do prázdné branky. Do poločasu však bylo srovnáno, zároveň se sirénou totiž míč po nastřelení břevna do sítě dorazil Seidler a díky němu se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli se již vše vyvíjelo podle předpokladů. Rozhodnutí zápasu přišlo mezi 24. a 29. minutou, kdy se chrudimští futsalisté prosadili hned třikrát. Nejprve dva hřebíčky zasadil Michal Mareš, který po stejných akcích Felipeho zavěsil z bezprostřední blízkosti, definitivní pojistku dal poté Brazilec Max. Tango poté zkusilo hru bez brankáře, ale za šest minut z ní nic vytěžit nedokázalo. Chrudimští tak porazili svého finálového soupeře v poměru 4:1.

ERA-PACK Chrudim - Tango Brno 4:1 (1:1)
Branky: 9. Rešetár (Douglas), 24. Mareš M., 25. Mareš M. (Felipe), 29. Max (Mareš R.) - 19. Seidler
Chrudim: Žďánský, 21. Meller - Mareš R., Popelka, Max, Douglas, Rešetár, Felipe, Koudelka, Chmelík, Slováček, Mareš M., Dentinho.
Tango: Kubíček - Seidler, Havel, Chadzidis, Svoboda, Belej, Cieslar, Bruna, Záruba, Buršík.

Reklama

Související témata: