Hlavní obsah

Kozel pod ultimátem? Nic takového nezaznělo, ohrazuje se fotbalový Liberec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalový Liberec reaguje na spekulace serveru isport.cz, podle kterých dostal kouč Slovanu Luboš Kozel pro zítřejší zápas se Slavií podmínku, že musí vyhrát, jinak u Nisy končí. „Žádné ultimátum nezaznělo,“ ohrazuje se severočeský klub.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slovanu Liberec Luboš Kozel .

Článek

Podle informací Sport.cz je sice majitel klubu Ludvík Karl s aktuální situací nespokojený a o Kozlově budoucnosti může utkání se sešívanými mnohé napovědět, ale trenér ultimátum dostat neměl.

„Žádné ultimátum pro trenéra, o kterém se spekulovalo v Deníku Sport, před nedělním zápasem nezaznělo,“ zveřejnil severočeský klub na sociální síti X.

Liberec naposledy v lize vyhrál v polovině srpna doma 1:0 nad Pardubicemi, od té doby v pěti zápasech uhrál dva body za remízy v Jablonci a s Teplicemi. Naposledy však padl v Karviné vysoko 2:5.

Foto: Vít Černý, ČTK

Trenér Liberce Luboš Kozel během zápasu s Bohemians.

„Nebyl to ideální týden, ale myslím, že jsme si to vyříkali a už máme čistý hlavy. Hráli jsme v sobotu, a už v úterý jsme to hodili za hlavu a snažíme se v tom nebabrat. Je před námi nový zápas, který chceme zvládnout. Určitě chceme bodovat, abychom si psychicky pomohli. Myslím, že jsme nehráli špatně, ale bohužel v poslední době nám tam spadne úplně všechno. Ale v téhle situaci jsme už byli i na jaře před zápasem se Slavií. Taky se nám snad čtyři zápasy výsledkově nepovedly a ukázali jsme, že umíme zabrat,“ řekl ve čtvrtek liberecký záložník Denis Višinský.

Náročný boss Ludvík Karl sice v týdnu podle informací Sport.cz situaci řešil, ale žádné rozhodnutí padnout nemělo. „Proti Slavii, i při dalších zápasech, se chceme prezentovat kolektivním a odhodlaným způsobem. V klubu však stále hledáme cestu, jak zlepšit dosavadní výsledky,“ stojí v prohlášení Slovanu. Zápas se Slavií odehraje Liberec zítra od 18 hodin.

Reklama