Hlavní obsah

Granada - Atlético 2:1Atlético Madrid prohrálo na hřišti Granady

Aktualizováno

Atlético Madrid podlehlo v dohrávce 9. kola španělské fotbalové ligy 1:2 Granadě. Obhájci titulu prohráli počtvrté v řadě a na vedoucí Real ztrácí z pátého místa 17 bodů. Lídr soutěže zdolal v předehrávce 21. kola 2:1 Bilbao, dvěma góly rozhodl nejlepší ligový střelec Karim Benzema.

Článek

Pro Atlético začalo utkání v Granadě dobře, ve druhé minutě se uvolnil Joao Felix a chytrým zakončením si poradil s několika bránícími hráči. Už v 17. minutě ale srovnal technickým obstřelem Machís a po hodině hry dokonal obrat Molina. Devětatřicetiletý útočník navázal na hattrick z minulého kola a na kontě má v této sezoně La ligy sedm branek.

Atlético inkasovalo v 11. venkovním duelu v řadě, což je nejhorší série pod vedením trenéra Diega Simeoneho. Granada neprohrála pětkrát za sebou a je dvanáctá.

Real vedl v sedmé minutě o dvě branky, o obě trefy se postaral v této sezoně už patnáctigólový Benzema. "Bílý balet" vstřelil takhle rychlé dva zásahy v ligovém utkání po 27 letech. Gólový úvod střetnutí korunoval v desáté minutě domácí útočník Sancet, další branky už ale v Bilbau nepadly.

Baskický celek zůstal na desátém místě. Real částečně napravil nedělní domácí remízu s Cádizem a na druhou Sevillu má náskok osm bodů, odehrál ale o zápas více.

Španělská fotbalová liga:
9. kolo:
Granada - Atlético Madrid 2:1 (17. Machís, 61. Molina - 2. Félix).
21. kolo:
Bilbao - Real Madrid 1:2 (10. Sancet - 4. a 7. Benzema)
Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články