Hlavní obsah

Getafe - Granada 4:2Fotbalisté Getafe porazili bez Jankta Granadu a vzdálili se sestupovým příčkám

Fotbalisté Getafe porazili bez Jakuba Jankta v 21. kole španělské ligy Granadu 4:2 a posunuli se v tabulce s 21 body na šestnácté místo. Český reprezentační záložník zůstal na lavičce náhradníků. Svěřenci trenéra Quiqueho Sáncheze Florese vyhráli potřetí z posledních čtyř duelů a vzdálili se sestupovým příčkám na čtyři body. Naopak Granada prohrála po sedmi zápasech a zůstala s 24 body čtrnáctá.

Článek

Getafe se v domácím prostředí ujalo vedení už v 10. minutě, kdy se po průniku Arrambariho prosadil Ramírez. Hosté sice vyrovnali o tři minuty později zásluhou Suáreze, na začátku druhé části však vrátil "Tmavomodrým" vedení svou sedmou brankou v sezoně Ünal. Po hodině hry se prosadil v domácím dresu také Maksimovič.

Granadu vrátil ještě do hry v 78. minutě druhou brankou v zápase Suárez, Getafe ale uklidnil tři minuty před koncem střídající Mayoral. Čtyřiadvacetiletý útočník, který minulý týden přišel na hostování z AS Řím, se prosadil po třech minutách na hřišti. Getafe tak potvrdilo dobrou formu a bodovalo posedmé z posledních osmi ligových zápasů.

Španělská fotbalová liga - 21. kolo:
Getafe - Granada 4:2 (10. Ramírez, 48. Ünal, 63. Maksimovič, 87. Mayoral - 13. a 78. Suárez).
Utkání Mallorca - San Sebastian bylo odloženo

Reklama