Hlavní obsah

Kanonýrovo trápení. Kouč ho stáhnul ze hřiště, Suárez si pak vulgárně ulevil

Úřadující šampioni La Ligy o víkendu prohráli třetí zápas v řadě, tentokráte byla nad jejich síly Sevilla (1:2). Nebývalým střeleckým trápením se souží také uruguayský kanonýr Luis Suárez, jehož gólový půst se protáhl na sedm utkání v řadě. Trenér Atlética Madrid Diego Simeone ho proti Seville stáhl ze hřiště už v 57. minutě a jeden z hlavních strůjců loňského titulu to nesl se značnou nelibostí. Pozorní fanoušci si všimli, že šéfa lavičky počastoval sprchou nadávek.

Foto: Marcelo Del Pozo, Reuters

Uruguayský fotbalista Atlítika Madrid Luis Suárez odchází z hrací plochy během duelu 18. kola španělské La Ligy.

Článek

Přímo na Simeoneho Suárez vulgarismy nekřičel. Spíš tak pod vousy si útočník ulevil. Jenže vše zachytily kamery a pozorní fanoušci ovládající španělský jazyk jeho výlev emocí rozšifrovali.

„Ty stu****í srač**, to je pořád dokola," řekl Suárez před tím, než vztekle mrskl ponožkami a svou tvář skryl do dlaní.

Uruguayec se gólově neprosadil v sedmi zápasech po sobě. V deseti posledních duelech má na kontě jedinou branku. A to je na autora 21 gólů z minulého ročníku napříč soutěžemi zoufale málo.

Sevilla díky sobotnímu vítězství ztenčila náskok vedoucího Realu Madrid, z druhé příčky na něj aktuálně ztrácí 6 bodů. Atlético naopak vypadlo z nejlepší čtyřky. Tři prohry v řadě znamenají, že svěřenci Simeoneho na čelo soutěže ztrácejí už 14 bodů.

Reklama

Související témata: