Hlavní obsah

Messi po kanonádě ukázal i to, co většinou vídává jen jeho manželka

Barcelona

Tetování hvězdných sportovců bývá hojně rozebíráno, víceméně tradiční rodinné či fotbalové motivy má na svém těle i Lionel Messi. Po víkendové kanonádě ale ukázal více než obvykle. Dokonce jen to, co většinou vídává pouze jeho manželka Antonella Roccuzzová.

Foto: Manu Fernandez, ČTK/AP

Lionel Messi se raduje po jednom z gólů proti EspaNolu.

Článek

Messi spokojeně kráčel do šatny s trofejí - míčem, kterým při výhře Barcelony 5:0 v derby nad Espaňolem vstřelil hattrick. A v tomto pohodovém rozpoložení jej zachytil snímek, který se objevil na barcelonském twitteru a který odhalil i jiné než ty dosud vcelku důvěrně známé kresby na Argentincově těle.

"Pozdrav od manželky Antonely?" nazvala vytetovaný otisk rtů těsně nad gumou trenek zahraniční média.

Novinka, nebo už to má Messi déle? Toť otázka. Jisté je, že kromě jiných motivů najdete na fotbalistově těle tvář jeho matky Celie (na lopatce). Hodiny na ruce mají symbolizovat čas boží, nechybí květ, ornamenty Sagrady Famílie, stavby, která je příznačná pro jeho současné působiště. K tomu další náboženské symboly a také černá noha s číslem deset a ruce syna Thiaga. Tímhle tetováním kdysi Messi zakryl původní obrazce, které se mu přestaly líbit.  A teď - víceméně nechtěně - ukázal i rudý otisk v podbřišku.

Ale ukázal toho i dost na hřišti. Espaňol se slavnějším městským rivalem prohrál šesté soutěžní utkání po sobě. První gól vstřelil Messi ve 26. minutě, kdy mu Rakitič poslal míč za obranu a argentinský střelec v pádu nasměroval míč do šibenice. Opakované záběry odhalily Messiho ofsajdové postavení, gól byl ale uznán.

Na další dva góly v 35. a 67. minutě Messimu asistoval obránce Alba. Argentinec zkompletoval 42. hattrick v kariéře, 27 z nich zaznamenal v La Lize.

Reklama

Související témata:
Rty