Hlavní obsah

Ramos si v Londýně užíval s Pilar. Čekají třetí dítě a koupí zámek

Praha

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos si pobyt v Londýně užil i se svojí partnerkou Pilar Rubio. V pondělí se zúčastnil vyhlášení nejlepších fotbalistů roku 2017 podle FIFA, kde převzal ocenění jako člena nejlepší jedenáctky, a v úterý pozval svoji lepší polovičku na dobrou večeři.

Foto: Profimedia.cz

Sergio Ramos s partnerkou Pilar na předávání cen FIFA 2017.

Článek

A aby vypálil rybník všudypřítomnému bulváru, sám pak na sociálních sítích zveřejnil společnou fotografii s přítelkyní, na niž si přiťukávají vínem. „Byly to krásné dva dny. Real Madrid měl na vyhlášení největší zastoupení a posbíral nejvíc cen. Cristiano Ronaldo byl vyhlášen nejlepším fotbalistou, Zinedine Zidane nejlepším trenérem a společně s Marcelem, Toni Kroosem a Lukou Modričem jsme se vešli i do nejlepší jedenáctky roku. Real je opravdu nejlepší klub na světě a pro mne je čest být jeho kapitánem," nechal se slyšet jednatřicetiletý fotbalista, považovaný za nejlepšího stopera planety.

„Ramos je nejdůležitější hráč Realu v tom smyslu, že je všemi respektovaným vůdcem," vysekl poklonu svému svěřenci kouč Zidane.

Holka nebo kluk? Neřekneme

Moderátorka televizních zábavných a soutěžních pořadů, devětatřicetiletá Pilar Rubio žije s Ramosem od roku 2012. Půvabná tmavovláska s uhrančivýma očima má s kapitánem nejúspěšnějšího týmu planety už dva chlapce. Sergio se narodil v květnu 2014, Marco v listopadu 2015.

Třetí potomek má přijít na svět v první polovině příštího roku. „Proto jsme si také na večeři jen symbolicky přiťukli sklenkou vína," usmíval se Ramos. Termín narození ani pohlaví třetího potomka však prozradit nechtějí. „Víme, ale neřekneme," odpovídá na zvídavé dotazy partnerka.

Přírůstek do rodiny inspiroval rodiče k důležitému kroku. Ramos žije s partnerkou a dětmi v krásné vile v luxusní čtvrti La Moraleja na kraji Madridu. Rozhodně ne ve stísněných podmínkách. Letos na podzim se však rozhodli koupit ve stejném regionu menší zámek, či spíše menší panství, jak píše deník AS. Zahrada s bazénem má rozlohu 15 000 metrů čtverečních, zámek pak obytný prostor o rozloze 1470 metrů čtverečních. Koupě nového domova, kam se vejdou se třemi dětmi a pěti psy, je vyšla na 4,2 miliónů eur (asi 108 mil. korun).

Původní majitel, prý velký fanoušek Realu, jim dokonce 800 000 euro z původní ceny slevil. „Bude nás víc a chceme větší prostor. Počítáme i s rozsáhlou rekonstrukcí přeci jenom staršího sídla, což bude také něco stát," prozradil Ramos.

Velkolepě zamýšlená rekonstrukce by podle médií mohla vyjít kolem šesti miliónů eur. To však pro fotbalistu, jehož roční příjem se podle letos podepsané nové smlouvy pohybuje kolem deseti miliónů eur ročně, není žádný problém. „Dovedu si představit, že svoji kariéru jednou ukončím v Realu, a velmi rád," také pravil Ramos.

Reklama

Související témata: