Hlavní obsah

Real Madrid - Eibar 2:0Real si poradil s Eibarem a je ve španělské lize znovu druhý

Aktualizováno

Fotbalisté Realu Madrid ve 29. kole španělské ligy doma porazili Eibar 2:0 a poskočili na druhé místo neúplné tabulky před Barcelonu, která má k dobru pondělní utkání s Valladolidem. "Bílému baletu" chybí tři body na městského rivala Atlético, ale i lídr tabulky odehrál o zápas méně a v neděli změří síly se Sevillou.

Foto: Susana Vera, Reuters

Fotbalisté Realu Madrid slaví branku v utkání 29. kola španělské ligy proti Eibaru.

Článek
Fotogalerie

Villarreal díky hattricku útočníka Gerarda Morena zvítězil v Granadě 3:0 a posunul se na páté místo. "Žlutá ponorka" v La Lize naplno bodovala potřetí za sebou.

Real poslal do vedení ve 41. minutě Asensio, který v prvním poločase trefil břevno a jeho první branka neplatila pro ofsajd. Pojistku úřadujících šampionů zařídil v 73. minutě nejlepší týmový střelec Benzema hlavou.

Madridský celek v domácí soutěži protáhnul šňůru bez porážky na devět duelů, z toho posedmé zvítězil.

Moreno otevřel skóre v deváté minutě z pokutového kopu a za dalších devět minut zvýšil po otočce v šestnáctce. Na začátku druhého poločasu španělský reprezentant trefil tyč, ale hattricku se dočkal v 60. minutě díky další proměněné penaltě.

Osmadvacetiletý Moreno v ligové sezoně zaznamenal 19 gólů a v tabulce střelců je druhý společně s Luisem Suárezem z Atlética Madrid. Vedoucí Lionel Messi z Barcelony má o čtyři branky víc.

Výsledky 29. kola španělské fotbalové ligy
Španělská fotbalová liga - 29. kolo:
Granada - Villarreal 0:3 (9. z pen., 18. a 60. z pen. Moreno)
Real Madrid - Eibar 2:0 (41. Asensio, 73. Benzema)
Pamplona - Getafe 0:0

Reklama

Související témata: