Hlavní obsah

Sevilla i v deseti otočila zápas s La Coruňou

MADRID

Fotbalisté FC Sevilla porazili v 18. kole španělské ligy La Coruňu 3:1, přestože prohrávali a celý druhý poločas odehráli v deseti. Fotbalisté Valencie remizovali doma s Villarrealem 3:3 a nedokázali se tak vrátit na druhé místo tabulky, o které je připravila Sevilla. Villarreal je před nedělními zápasy šestý.

Článek

La Coruňa se dostala do vedení v 34. minutě, kdy Bodipo střelou k tyči překvapil hostujícího brankáře Palopa. Krátce nato uviděl za ostrý faul červenou kartu záložník Maresca, což šance Sevilly ještě snížilo.

Do druhého poločasu ale nastoupil útočník Kanouté, který pět minut po svém příchodu na hřiště nejdříve přesnou přihrávkou vybídl k vyrovnání kolegu z útoku Luise Fabiana. O necelých dvacet minut později našel jednatřicetiletý reprezentant Mali vysokým centrem hlavu Renata, který otočil vývoj utkání.

Na konečných 3:1 zvýšil v nastaveném čase po rychlé akci další střídající hráč Diego Capel.

Valencia vedení neudržela

Valencia už v desáté minutě vedla 2:0, když se po Barajově bleskovém úvodním gólu počtrnácté v sezoně trefil David Villa. Nejlepší střelec evropského šampionátu útočí v pořadí kanonýrů na vedoucího Samuela Eto'a z Barcelony, který dal v tomto ligovém ročníku o jednu branku víc.

Hosté však po Fuentesově hlavičce v nastaveném čase první půle a trefě Llorenteho dokázali vyrovnat a v závěru se jim to povedlo ještě jednou, když Rossi proměnil penaltu. Villarreal tak ukončil sérii tří porážek.

Španělská fotbalová liga - 18. kolo:
La Coruňa - FC Sevilla 1:3 (34. Bodipo - 50. Luis Fabiano, 78. Renato, 90.+2 Diego Capel), Valencia - Villarreal 3:3 (1. Baraja, 10. Villa, 79. Edu - 45.+1 Fuentes, 76. Llorente, 84. Rossi z pen.).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.