Hlavní obsah

Smyslů zbavený. Trenér neunesl prohru s gigantem a řádil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nepříjemné pocity se prostě občas při horkých chvílích musí ventilovat ven. Své by o tom jistě mohl říci trenér španělského Alavésu Luis Garcia Plaza. Během zápasu LaLigy s hvězdným Realem Madrid dlouho panoval bezbrankový stav. Změna nastala až v nastaveném čase, kdy se gigant dostal do jednobrankového vedení. A to kouče zjevně velmi naštvalo.

Foto: Profimedia.cz

Trenér španělského Alavésu Luis Garcia Plaza byl závěrem zápasu s Realem Madrid velmi rozhozen.

Článek

Celý zápas španělský klub trmácející se kolem sestupových příček zvládal vzdorovat aktuálnímu lídrovi španělské nejvyšší soutěže. Pomohla tomu i červená branka obránce Realu Nacha Fernándeze z 54. minuty. Už to vypadalo, že se utkání blíží pro Alavés ke zdárné remíze, jenže přišla studená sprcha.

Real Madrid získal možnost exekuce rohového kopu v 92. minutě. Německý špílmachr Toni Kroos poslal míč do vápna, ke kterému se dostal nikým nehlídaný Španěl Lucas Vazquez. Svojí hlavičkou dokázal překonat brankáře domácích a v táboře královského klubu zavládla velká euforie.

Opačná atmosféra však panovala na střídačce Alavésu. Garcia zjevně vstřelenou branku v posledních minutách zápasu neunesl a na lavici ztropil scénu. Nejprve skopnul box s nápoji, poté začal mávat s jedním z hráčů, který byl zrovna mezi náhradníky. Následně si sundal bundu, se kterou tvrdě hodil o zem. To zopakoval i se svojí čepicí. Své vystoupení završil výrazným křikem ze svého místa na lavičce domácích. Svým počinem nyní baví fanoušky po celém světě.

Real Madrid tak rozhodující brankou v posledních minutách vydřel cenné vítězství. Aktuálně se tak nachází v úplném čele ligové tabulky, jelikož překvapení soutěže Girona, která před čtvrtečními zápasy ligu vedla o dva body, pouze remizovala s Betisem Sevilla. Alavés si připsal třetí porážku v řadě a nachází se na 16. místě tabulky, s tříbodovým rozdílem od sestupových příček.

Reklama