Hlavní obsah

VIDEO: (Nad)člověk Ronaldo. Za jeho famózní přímé kopy prý může kost v kotníku navíc

Madrid
Aktualizováno

Zní to jako zpráva z nechvalně proslulého Rádia Jerevan... Nejeden fotbalový trenér by chtěl své svěřence naučit zvládat přímé kopy tak mistrně, jak to předvádí Cristiano Ronaldo. Vždyť hvězda Realu Madrid a portugalské reprezentace předvádí exekuce jako z jiné planety. Server nbcsports.com teď přišel se senzačním vysvětlením. Možná mu ani nebudete věřit...

Christiano Ronaldo top free kicks

 
Článek

Svým způsobem se dá říci, že je vydáván za nadčlověka. Nejnovější kniha CR7 o aktuálně nejlepším fotbalistovi světa Cristianu Ronaldovi totiž odhaluje i jedno z tajemství úspěchu portugalské hvězdy Realu Madrid.

Útočník, který před týdnem přispěl k triumfu Bílého baletu ve finále Ligy mistrů, má prý výhodu proti většině fotbalistů v tom, že má v kotníku kost navíc. Uvedená predispozice, se kterou se rodí pouze 10 procent světové populace, mimo jiné u 29letého rodáka z Madeiry způsobuje, že například právě jeho přímé kopy jsou silnější, přesnější a mají větší rotaci.

Tak si to přeberte. Ukázka deseti nejzdařilejších Ronaldových přímých kopů vás možná přesvědčí, abyste uvěřili...

Ronalda nicméně v posledních dnech trápí bolest stehenního svalu, kvůli které určitě vynechá sobotní přípravný duel s Řeckem. Podle kouče Portugalců Paula Benta však není pravděpodobné, že by Ronaldo zmeškal i úvodní zápas mistrovství světa, v němž Portugalsko čeká 16. června v Salvadoru Německo.

Reklama

Související témata: