Hlavní obsah

VIDEO: Pozdvižení v Realu. Fanoušek se vrhl na hvězdného Rodrígueze, ten ukázal lidskost

Madrid

Velkolepé uvítání má za sebou. S šesti góly nejlepší střelec mistrovství světa v Brazílii James Rodríguez se v úterý na stadiónu Realu poprvé ukázal fanouškům madridského velkoklubu, kteří si tuhle chvíli nemohli nechat ujít. Třiadvacetiletý Kolumbijec si v dresu s číslem 10 zažongloval s míčem před zaplněnými tribunami a fandové byli doslova u vytržení. Jeden z nadšených příznivců chtěl hvězdnou posilu dokonce pozdravit osobně, jenže nepochodil. Ochranka jej okamžitě zpacifikovala, přesto zásluhou mladého záložníka opustil trávník nakonec spokojený.

Nadšený fanoušek Realu se vrhl na Jamese Rodrígueze, ten mu pomohl.

 
Článek

Čtvrtý nejdražší transfer ve fotbalových dějinách byl v úterý zpečetěn. Rodríguez absolvoval lékařskou prohlídku a poté defenitivně přestoupil z Monaka na Santiago Bernabéu, kde uzavřel lukrativní šestiletý kontrakt.

Večer ve 20:00 SELČ se pak oficiálně představil fandům Bílého baletu přímo na stadiónu. Před narvanými ochozy se ochotně fotografoval, s úsměvem pobíhal před tribunami a rozdával podepsané balóny. Některým příznivcům to však nestačilo. Kolumbijce chtěli obejmout a jeden z nich se o takový kousek pokusil.

Strážci pořádku proti němu nekompromisně zakročili, Rodríguez však ukázal milé gesto. Mladíka ze spárů pořadatelské služby vysvobodil a poté vyprovodil zpět na tribunu.

James Rodríguez byl tahounem kolumbijského národního týmu, který v Brazílii došel až do čtvrtfinále a dosáhl nejlepšího výsledku na světovém šampionátu. Šestkrát skóroval, získal Zlatou kopačku a jeho volej v utkání proti Uruguayi byl dokonce zvolen nejlepším gólem celého turnaje.

Reklama

Související témata: