Hlavní obsah

Granada - Real Madrid 1:0VIDEO: Real Madrid překvapivě prohrál vlastním gólem Cristiana Ronalda v Granadě

Madrid
Aktualizováno

Fotbalisté Realu Madrid ve španělské lize překvapivě podlehli na hřišti Granady 0:1 vlastním gólem Cristiana Ronalda. Portugalský kanonýr poslal tentokrát míč do nesprávné branky ve 22. minutě, kdy ve snaze odvrátit centr z rohového kopu hlavičkoval na bližší tyči do vlastní sítě.

Vlastní gól Cristiana Ronalda

 
Článek

Real si připsal pátou porážku v posledních dvanácti zápasech na hřištích soupeřů a pokračuje v nepovedené sezoně. „Bílému baletu" se po vlastním gólu už nepovedlo na půdě šestnáctého týmu tabulky ani vyrovnat a může nabrat další ztrátu na vedoucí duo Barcelona, Atlético Madrid.

„Prohráli jsme příliš mnoho zápasů. Nehráli jsme dobře a nesu za to zodpovědnost," citovala Mourinha agentura AP. „Mrzí mě, že jsme ani nedokázali remizovat, ale ještě víc mě štve, jak jsme hráli v prvním poločase. Po přestávce jsme se sice zlepšili a měli i nějaké šance, na spokojenost s výkonem to ale nestačilo," dodal.

Granada díky vítězství opustila sestupové příčky a posunula se na 16. místo. „Jelikož jsem byl jediný, kdo celý týden týden říkal, že můžeme Real porazit, tak mě výhra moc překvapila," uvedl Alcaraz, který ve středu nahradil odvolaného Juana Antonia Anquelu.

„Všichni hráči podali týmový a odhodlaný výkon, za vyzdvihnutí ale stojí hlavně obránci," řekl kouč, jenž v roce 1995 odstartoval v Granadě trenérskou kariéru.

Barcelonu, která má před Realem náskok 15 bodů, čeká v neděli zápas ve Valencii. Atlético hraje doma s Betisem Sevilla a má šanci odskočit madridskému rivalovi na rozdíl sedmi bodů.

Španělská fotbalová liga - 22. kolo:
Pamplona - Vigo 1:0 (55. Armenteros)
Getafe - La Coruňa 3:1 (25. Castro, 81. Vázquez, 84. Colunga - 12. Pizzi z pen.)
Espaňol Barcelona - Levante 3:2 (42. vlastní Iborra, 67. Stuani, 69. S. García - 47. R. García, 87. Martins)
Granada - Real Madrid 1:0 (22. vlastní Ronaldo).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články