Hlavní obsah

VIDEO: Slavné El Clásico se blíží! Messi s Ronaldem si už vyměňují textovky

Praha

Magické El Clásico - derby mezi fotbalovými giganty Realem Madrid a Barcelonou. V zemi úřadujících mistrů světa a Evropy není vypjatějšího, slavnějšího a sledovanějšího zápasu. I celý svět se zájmem přihlíží. Na očekávaný březnový hit La Ligy už s předstihem láká reklamní spot arabské televize Al Džazíra, v němž se nejzářivější hvězdy obou celků Lionel Messi a Cristiano Ronaldo hecují textovými zprávami v mobilu.

Lionel Messi smskuje s Cristianem Ronaldem.

 
Článek

„Už se těším na El Clásico," zahajuje korespondenci Messi, čtyřnásobný držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa. „Já taky. Miluju vám dávat góly," přijímá výzvu jeho sok z Realu. Jenomže argentinský fotbalový génius, který 91 trefami v loňském kalendářním roce vymazal z tabulek vousatý zápis legendárního německého ostrostřelce Gerda Müllera, je přesvědčen o triumfu katalánského klubu: „Ha, ha. Mám zase šanci překonat nějaké další rekordy," pokračuje ve špičkování.

Portugalského kanonýra v barvách „Bílého baletu" to ale nevyvede z míry. „Bla, bla, bla," píše v sms zpět. „Tak se uvidíme v březnu," připomene ještě krátce Messi. „Už se nemůžu dočkat," končí v klipu populární CR7 výměnu názorů.

Nadcházející 223. derby obou rivalů se uskuteční 3. března na madridském San Bernabeu.  Pokud by Barcelona zvítězila, dotáhla by se s 88 výhrami v derby na Real. Remízou se oba celky rozešly ve 47 soutěžních zápasech, naposledy loni v říjnu. O výsledek 2:2 se postarali svými trefami právě Messi a Ronaldo.

Madridský obhájce španělského ligového titulu je po polovině ligové soutěže v tabulce třetí, na suverénního lídra Barcelonu ztrácí už propastných 18 bodů.

Reklama

Související témata: