Hlavní obsah

Výsměch v přímém přenosu! Hvězda Realu Madrid rozběsnila fanoušky

Měl být hvězdou královského klubu. Fotbalová megastar Gareth Bale však mnohem více než oporu Realu Madrid připomíná jen pořádně drahou a zbytečnou investici. Velšský fotbalista totiž posvátný dres oblékl naposledy 24. června, od té doby působí výhradně na lavičce. A i z tohoto místa dokázal během pátečního duelu Realu s Alavésem pořádně naštvat fanoušky.

Foto: Sport.cz

Gareth Bale pořádně naštval fanoušky Realu Madrid

Článek

Real Madrid válí. Tři kola před koncem La Ligy vede tabulku s čtyřbodovým náskokem před Barcelonou, navíc drží vynikající sérii, když z posledních deseti zápasů slavil hned devětkrát výhru. A tak není divu, že v týmu Zinedina Zidaneho Gareth Bale dvakrát neschází.

A velšský útočník si už tak dost mizernou pověst u fanoušků nevylepšil ani během pátečního duelu 35. kola Realu s Alavésem. Třicetiletá hvězda totiž byla kamerou zachycena, jak si nasazuje roušku přes oči a spokojeně se ukládá k odpočinku s nulovým zájmem o zápas. Vše následně dorazí vysmátým výrazem.

Poněkud nešťastná reakce bývalé hvězdy Tottenhamu přišla poté, když Los Blancos popáté vystřídali a bylo jasné, že Bale se na hřiště opět nepodívá. Už počtvrté v řadě!

Hanebné chování

Vše samozřejmě zachytily kamery a hvězdě tak nic nebyl platný prázdný stadion. Reakce fanoušků byly nekompromisní. A nejen jich.

"Hanebné chování. Nejhorší fotka Baleho jako hráče Realu Madrid". Těmito titulky označily výstup forvarda Bílého baletu španělská média.

"Tohle chování je naprosto bez respektu ke klubu. Je jasné, že mu na týmu vůbec nezáleží. Jeho výkony na hřišti byly hrozné a tohle chování není o nic lepší. Za to, že nehraje, může obviňovat jenom sebe," nešetří ho bývalý hráč Realu Julien Faubert.

Velšan si to u fanoušků Realu v minulosti zavařil už několikrát, když například opustil stadion v průběhu zápasu či se negativně vyjadřoval o příznivcích madridského klubu.

Gareth Bale patří s platem přes 10 milionů korun týdně k nejlépe placeným hráčům La ligy, jeho další působení v Realu se však dle všeho chýlí ke konci.

O služby rodáka z Cardiffu již měl projevit zájem Newcastle United i další nejmenované kluby.

Reklama

Související témata: