Hlavní obsah

Zesměšňuješ Real? Zvláštní chování hvězdy při oslavách titulu vzbudilo pozdvižení

Praha

Stále drží platný rekord, pokud jde o nejdražší přestup v historii Realu Madrid. I když sumu sto milionů eur Garetha Balea s jistotou překoná Eden Hazard, Velšanovo jméno zůstane mezi nejdražšími transfery klubu. Už úplně jiná kapitola se však dá napsat o jeho působení na hřišti. Oslavy 34. mistrovského titulu Los Blancos o tom konečně vypovídají naprosto jasně...

Foto: Profimedia.cz

Gareth Bale nemá v Realu příliš dobrou pozici

Článek

V posledních devíti zápasech Realu v La Lize se Gareth Bale objevil na trávníku jednou, a to na 70 minut v duelu s Mallorkou. Zbylá utkání proseděl na tribuně, na jízdě svých spoluhráčů za titulem se tak podílel minimálně. Nejinak tomu bylo v posledním mači Realu s Villareallem (2:1), po kterém se mohli noví mistři vrhnout do oslav.

Na prázdném Estadio Alfredo Di Stefano, kde Real své zápasy po koronavirové pauze dohrával, si borci v bílých dresech užívali zasloužených radovánek s pohárem.

A Bale? Radostná gesta svých parťáků se snažil napodobovat způsobem, který u fanoušků vyvolal pořádné pozdvižení. Řada z nich označila jeho chování za úmyslné zesměšňování královského klubu.

Tím však Velšanovy "oslavy" nekončily. Vítězné chorály nepokrytě ignoroval, skandujícím a skákajícím spoluhráčům se podle britských médií pokoušel "z legrace" podrazit nohy.

A své rozpoložení jednatřicetiletý fotbalista prezentoval i nadále. Na záběrech se drží výhradně stranou, když jeho parťáci oslavují titul, Velšan se připojuje opravdu jen symbolicky.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fanoušci Realu si užívali zisk titulu, na oslavy dohlížela policie.Video: sntv

Bale? Není problém

A tak zatímco Hazard a spol. vyhazují tvůrce svých úspěchů kouče Zinedina Zidana do vzduchu, Bale s rukama v bok znuděně přihlíží opodál.

Média i fanoušky Bale v posledních týdnech zaujal hned několikrát poměrně netradičním chováním na střídačce, když svůj "zájem" o klub vyjádřil předstíráním pospávání či prohlížením okolí fiktivním dalekohledem.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Kapitán Sergio Ramos drží pohár, Real získal 34. titul.

Samotný strůjce úspěchů Realu Madrid Zinedine Zidane ale Balea brání. "A proč se na něj furt ptáte? Nemám s ním problém. Staráme se o to, jak hrajeme jako tým. A Gareth dělá to samé," reagovala francouzská legenda.

Vzhledem k posledním výstupům rodáka z Cardiffu na lavičce však řada fanoušků Los Blancos o tomto tvrzení oprávněně pochybuje.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články