Hlavní obsah

Bayern utrpěl nejtěžší porážku za 6 let! Kouč šokoval: Byla to zábava, do týmu jsem se zamiloval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minela, která zřejmě přijde fotbalový Bayern draho. V době, kdy se na Etihad hnal za vyrovnáním a měl ve druhém poločase úvodního čtvrtfinále Ligy mistrů více ze hry, vyrobil stoper Upamecano velkou chybu, která posadila Manchester City znovu do sedla. Bernardo Silva po zaváhání francouzského obránce zvýšil na 2:0, zkázu německého giganta pak dovršil třetí brankou Haaland.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Kouč Bayernu Thomas Tuchel (vlevo) si podává ruku s Rodrigem z Manchesteru City po porážce německého týmu ve čtvrtfinále Ligy mistrů.

Článek

„Porážka hodně bolí. Prvních šedesát minut bylo od nás velmi dobrých, druhý gól nás ale poznamenal. Udělali jsme potom množství chyb, nabídli jsme soupeři další šance," povzdechl si záložník Bayernu Joshua Kimmich.

Bayern utrpěl nejvyšší porážku v Champions League od září 2017, kdy prohrál stejným výsledkem s Paris St. Germain. Přitom průběh utkání tomu dlouho nenasvědčoval. Krátce před prvním gólem domácích, který vstřelil Rodri, mohl skórovat Musiala. Jeho gólovou střelu však zblokoval Dias a z protiútoku vymetl Rodri šibenici. Po přestávce několikrát zahrozil bývalý hráč Citizens Sané. Jenže potom přišla osudová chyba Upamecana...

Foto: Molly Darlington, Reuters

Zklamaný fotbalista Bayernu Mnichov Dayot Upamecano poté, co svojí chybou pomohl Manchesteru City ke gólu.

„Škoda, že to Jamal (Musiala) netrefil. Po druhém gólu jsme zápas zabalili, což je špatně. City bylo celkově lepší," prohlásil stoper Matthijs de Ligt. S tímto hodnocením ale nesouhlasil nový trenér Bayernu Thomas Tuchel.

Podle něj odehrál jeho tým dobrý zápas. „Výsledek je pro nás krutý, brutální. Byli jsme potrestáni ve fázích, ve kterých jsme byli lepší. Náš výkon byl do sedmdesáté minuty velmi dobrý," uvedl Tuchel.

„Myslím, že jsme si zasloužili alespoň jeden gól. I když to zní divně, během zápasu jsem se do svého týmu trochu zamiloval. Myslím tím do způsobu, jakým hrál. Byla to velká zábava," doplnil Tuchel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články