Hlavní obsah

Conte ho inspiroval. V názorech na sex se s ním ale Trpišovský neshodne

Giurgiu/Praha
Aktualizováno

Inspiroval ho. Slávistický kouč ostatně nepopírá, že se snažil vždy vcítit do uvažování a myšlenkových pochodů italského fotbalového velikána a nyní veleúspěšného trenéra Antonia Conteho. Jen v jednom se s ním Jindřich Trpišovský neshodne. „Do sexuálního života svých hráčů se tedy rozhodně nepletu,“ narážel před středeční konfrontací s milánským Interem na nedávný proslov trenéra Conteho k hráčům Nerazzurri, že sexuální akt by neměl během sezony trvat příliš dlouho a je při něm lepší mít stálou partnerku.

Poradí Jindřich Trpišovský ohledně sexu hráčům stejně jako italský kouč Antonio Conte?Video: Sport.cz

 
Článek

Ne snad, že by byl Trpišovský puritán, pro něhož jsou řeči o sexu tabu. Ale mluvit hráčům do soukromí jako Antonio Conte? Radit jim, jak si mají v posteli počínat? Nebo snad, jak a s kým mají prožívat sexuální radovánky?

Ne, to je parketa trenéra Conteho, s jehož týmem se Slavia ve středu večer utká v dalším díle Ligy mistrů. Ten totiž neváhá mít na své svěřenci i v tomto směru nároky a striktní požadavky.

„Chceme být úspěšní a tomu musíme podřídit vše, což se týká i osobního života hráčů. Sex nevyjímaje. Fotbal je boj. Může mít jen jediného vítěze. A já udělám se svým týmem všechno pro to, abychom my byli na té správné straně," nechal se Conte slyšet před cestou do Prahy.

„Během sezony by sexuální akt neměl trvat příliš dlouho. Není dobré se příliš v tomto směru rozptylovat a unavovat. A určitě je lepší mít stálou partnerku," přidával padesátiletý italský trenér.

„Tak to já se do sexuálního života svých hráčů tedy rozhodně nepletu.  V tomhle jsou kluci dost zkušení, mají své rodiny, vědí, jak na to. Radím jim jen ve fotbalových věcech," pobaveně reagoval na nadhozené téma hráči a sex Trpišovský.

Jinak však přiznal, že Conte mu sloužil a slouží k inspiraci. Ovšem jen v trénovaní, vedení mužstva, koučování. A také v přístupu ke klubovému vedení.

„Je odvážný, jde za svým, nekouká vlevo ani vpravo. Pro Inter je jeho angažování skvělou volbou," vysekl Contemu okamžitě poklonu.

„Získal titul v Itálii i Anglii, vedl italskou reprezentaci, takže samo sebou, že patří mezi pět nejlepších trenérů na světě. Když působil v Chelsea, hodně jsme jeho práci studoval a inspiroval se jí," netajil Trpišovský, že i Conteho trenérský rukopis na něho hodně působil.

Ostatně, teď se do hry a výkonů Nerazzurri zase promítá.

„Od zápasu, který jsme s nimi hráli na San Siru, je na nich progres patrný. V propracované defenzivě, v obrovské pracovitosti všech hráčů, ale zrovna tak v presinku, který je mnohem agresivnější než v úvodu sezony," vyjmenovával slávistický trenér klady, jež na hře Interu vidí a s nimiž se bude muset jeho tým ve středeční noci v utkání Ligy mistrů vyrovnat.

„Inter udělal za pět měsíců pod Contem velký posun. Vždyť prožívá nejlepší vstup do sezony od padesátého roku. A bude lepší a lepší. Ale přesto si na něj troufáme a chceme ho porazit," netajil Trpišovský, jak velký zálusk má na skalp italského protivníka i Antonia Conteho.

SLAVIA - INTER MILÁN V O2 TV
Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou všechna utkání z Ligy mistrů v přímých přenosech. Divák si díky multidimenzi může vybrat, jaký duel chce živě sledovat.
Středeční program začne již v 18.30 hodin na O2 TV Fotbal, kdy se studio bude věnovat zápasům hraných od 18:55. Moderátor Petr Svěcený přivítá jako hosty Martina Jiránka a Daniela Pudila. Od 20:00 startuje na O2 TV Sport speciální program před hlavním zápasem Slavia Praha – Inter Milán. Vedle studia Petra Svěceného bude druhé stanoviště přímo na stadionu v Edenu. Zde bude moderátor Libor Bouček rozebírat aktuální dění s celou řadou zajímavých hostů. Dorazí například úspěšná tenistka Petra Kvitová.
Přímo z hrací plochy se pak přihlásí reportér David Sobišek. Samotné utkání Slavia Praha – Inter Milán pak komentuje zkušená dvojice Tomáš Radotínský a Jan Homolka. Po skončení následují tradičně sestřihy ze všech zápasů a ohlasy v hlavním studiu.

Reklama