Hlavní obsah

Fanoušci PSG zaútočili na manželku barcelonské ikony. Je podle nich prostitutka

Paříž/Praha

Útok na rodinu soupeře! Ostrým vzkazem se před středečním utkáním osmifinále Ligy mistrů mezi Barcelonou a PSG prezentovalo tvrdé jádro pařížských fanoušků. Francouzští ultras v úterý večer před stadionem Parku princů odhalili několik transparentů a na jednom z nich byl nápis spojující manželku hvězdy Katalánců s nelichotivou asociací. Známá popová hvězda a partnerka fotbalisty Gerarda Piquého Shakira je podle nich prostitutka.

Foto: @drmiccafcb, Twitter

Popová zpěvačka a manželka fotbalisty Gerarda Piquého Shakira je podle fanoušků PSG lehká děva.

Článek

Barcelona se ve středu pokusí o zázrak. Dohnat ztrátu 1:4 z domácího utkání a v odvetě osmifinále v Paříži se ještě porvat o postup. Ještě před tím, než se oba velkokluby pustí do bitvy na trávníku, se o pozdvižení postaralo tvrdé jádro pařížských fanoušků.

V úterý večer před Parkem princů pomocí světlic a transparentů vzkázali ultras PSG světu několik svých poselství. „Shakira a La Jonquera," zněla jedna ze zpráv. La Jonquera je prostitucí proslulá obec na francouzsko-španělských hranicích. Co tím chtěli fanoušci říci, je tedy zřejmé.

Ultras PSG fotografie z úterní prezentace umístili na sociální sítě, velké podpory fotbalové veřejnosti se ale za svůj nápad nedočkali. Urážení rodinných příslušníků soupeře je dle mnohých zcela za hranou, útok na manželku Piquého navíc nemá žádné opodstatnění.

„Fanoušci PSG útočí na Shakiru? To je k smíchu, když si uvědomíte, že trofej pro vítěze Ligy mistrů ona sama držela v ruce vícekrát než celé PSG dohromady," zažertoval o celé záležitosti jeden z uživatelů Twitteru.

Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou středeční duely z Ligy mistrů v přímých přenosech. Moderátor Libor Bouček přivítá ve studiu legendárního českého fotbalistu Vladimíra Šmicera a také Jana Nezmara, bývalého sportovního ředitele pražské Slavie. Po skončení zápasů následují tradičně sestřihy a ohlasy ve studiu.

Reklama

Související témata: