Hlavní obsah

Jdi do prd*le... Bitva o semifinále Ligy mistrů měla drsnou dohru. Trenér slyšel urážky

Odveta čtvrtfinále Ligy mistrů mezi Chelsea a Portem měla poměrně divokou dohru. Chelsea navzdory porážce 0:1 slavila díky dvoubrankovému náskoku z úvodního duelu postup do semifinále. Po závěrečném hvizdu ale podle všeho padala mezi trenéry obou týmů poměrně ostrá slova.

Sestřih čtvrtfinálového zápasu Ligy mistrů Chelsea - PortoVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Trenér Porta Sergio Conceicao obvinil svého kolegu z Chelsea Thomase Tuchela, že ho urazil. Podle portugalského listu Record mu řekl: „Jdi do prd*le." (Fuck off)

Podle záběrů z trávníku se dostali oba trenéři do křížku, když si podle současných pandemických zvyklostí místo podání rukou ťukli o sebe pěstmi.

Conceicao po zápase potvrdil, že byl urážen, ale v tu chvíli nechtěl prozradit, co si přesně vyslechl.

„Byl jsem uražen tímhle mužem, který je tady vedle. Říkal jsem rozhodčímu, že čtvrtý sudí urážky slyšel. Moje angličtina ale není perfektní, tak asi není důvod teď o tom mluvit. Nevím proč takhle reagoval," vysvětloval kouč portugalského celku.

„Nerozuměl jsem úplně dobře. Slyšel jsem urážky, ale už je to pryč... Není to od něj hezké. Moje podráždění na konci zápasu s tím souviselo. Ani jsem s ním nemluvil," dodal Conceicao.

Foto: Angel Fernandez, ČTK/AP

Trenér Chelsea Thomas Tuchel slaví postup s Thiago Silvou.

Tuchel se snažil celý incident po utkání zlehčit. „Šlo jen o malou hádku mezi mnou a jejich trenérem. A všichni mě pak najednou pronásledovali. Nic se nestalo," uvedl.

Oba muži se podle záběrů dostali do křížku i během zápasu za postranní čarou, kdy na sebe cosi pokřikovali, když Portu byla odepřena penalta.

Reklama

Související témata: