Hlavní obsah

Parádní gesto v Lize mistrů. Fanoušci Sevilly dostali v Kodani od domácích pivo zdarma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tahle runda je na nás! Středeční program Ligy mistrů přinesl krom fotbalu na hřišti i nejeden zajímavý moment v hledišti. Hostující fanoušci Sevilly se na stadionu v Kodani dočkali od domácího klubu piva zdarma. Parádní gesto Španělé přijali s radostí. Jednalo se však zároveň o jeden z nejzajímavějších momentů kodaňského fotbalového večera, neboť samotný zápas skončil bezbrankovou remízou.

Foto: Liselotte Sabroe, ČTK/AP

Fotbalisté FC Kodaň brání standardní situaci Sevilly.

Článek

Sevillští fanoušci to do dánské metropole neměli zrovna co by kamenem dohodil. Jejich téměř 3000 kilometrů dlouhou cestu za svým klubem domácí náležitě ocenili. Rundy piva zdarma jim donesli pořadatelé přímo do hlediště.

Video s vřelým přivítáním se krátce po výkopu objevilo na twitterovém profilu FC Kodaň a na internetu vzbudilo velký ohlas.

Stadion v Kodani mají v paměti také příznivci pražské Slavie, kteří do hlavního města Dánska přicestovali v roce 2018 k utkání základní skupiny Evropské ligy.

Tak vřelého přivítání se ale sešívaní nedočkali. Ze stadionu je naopak tehdy kvůli konfliktům s pořadatelskou službou vyprovodila pořádková jednotka dánské policie.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.