Hlavní obsah

Párty v Monaku? Kdepak, Nedvěd spěchal do Prahy. Slavii k narozeninám nedostal

Praha

Žádné velké oslavy. Grande Paolo je stále na cestách a ve spěchu. Čtvrteční večer prožil Pavel Nedvěd na slavnostním galavečeru s losováním fotbalové Ligy mistrů. V pátek už je v den svých 47. narozenin v Praze a v sobotu večer zase dohlédne v Turíně na prestižní duel svého Juventusu s Neapolí. V přiloženém videu si můžete poslechnout, jak hodnotí los pro Slavii i Starou dámu, jaké šance Slavii ve společnosti Barcelony, Dortmundu a Interu Milán dává.

Pavel Nedvěd dostal v Praze dort. Jak moc ho mrzí, že v Lize mistrů nenarazí Juventus na Slavii? Video: Sport.cz

 
Článek

Narodil se na konci srpna, kdy už je fotbalová sezona v plném proudu. Na velké oslavy tak nikdy neměl čas ani jako aktivní hráč, ani jako současný viceprezident Juventusu. O dort ale samozřejmě nepřišel.

„Asi nejvíc si vybavím své 29. narozeniny na srazu reprezentace. Vedoucí týmu pan Dudl mi k nim zapíval ‚Pavlu Nedvědovi je dvacet devět‘. V nároďáku jsme tehdy měli skvělou partu. A teď už mi je pomalu čtyřicet devět...“ usmívá se Pavel Nedvěd, který do Prahy dorazil jako ambasador společnosti Adidas na otevření prodejny v centru.

Slavii by jako dárek do skupiny k Juventusu bral, ale nedočkal se. „Může být zklamaná, že body bude sbírat hodně těžko. Na druhou stranu takové zvučné soupeře určitě vítá. Ukázala všem, jakým směrem jít. Momentálně je tak o dva kroky před ostatními českými kluby,“ chválí Nedvěd sešívané.

Více už v našem videu.

Reklama

Související témata: