Hlavní obsah

Šéf Slavie otevřeně podpořil Plzeň v boji o Ligu mistrů, fanoušci mu za to spílají

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Den D pro fotbalovou Plzeň je tady. Už dnes od 21 hodin může udělat zásadní krok k postupu do vytoužené skupiny Ligy mistrů. V cestě jí stojí ázerbajdžánský Karabach, se kterým před týdnem remizovala 0:0. Podporu západočeskému klubu skrze svůj Twitter vyjádřil i šéf pražské Slavie Jaroslav Tvrdík. Zarytým slávistickým fanouškům je to však proti srsti.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaroslav Tvrdík podpořil Plzeň v boji o Ligu mistrů.

Článek

Slavia do závěrečného boje o skupinu Konferenční ligy nastupuje v méně výhodné pozici než Plzeň do boje o Ligu mistrů. Sešívaní s Čenstochovou prohráli 1:2 a v Edenu budou muset ve čtvrtek dotahovat. Plzeň si do odvety přivezla slibný výsledek 0:0 a před domácími fanoušky může rozhodnout o svém postupu.

„Viktorce Plzeň dnes přeji 3 body a Ligu mistrů! Skvělá práce doposud, tak dnes poslední krok," povzbudil Západočechy šéf Slavie Jaroslav Tvrdík na Twitteru. Příznivci Pražanů jsou však zásadně proti. „Za vás jim přeju zmar, lasery, nepřesné přihrávky a prohru. Smrt Plzni," komentoval ostře příspěvek jeden z uživatelů.

„Už vidím Šádka. Jen chcípněte ku*vy sešívaný!!! Chápu, proč to potřebujem, ale když z druhý strany choděj jenom urážky, tak bych s podobnýma prohlášeníma brzdil, nebo je formuloval maximálně neutrálně," sdílel Tvrdíkův příspěvek jeden z přívrženců Slavie. Tvrdíkova reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

Najdou se však i tací, kteří s bossem souhlasí. „Pane Tvrdík, za mě máte palec nahoru, v naší lize jsme rivalové, ale v Evropě nejsme," stojí v jednom z komentářů.

Reklama