Hlavní obsah

Tohle vzdoruje zákonům gravitace! Fanoušci žasnou nad famózním gólem hvězdy Liverpoolu

Fotbalisté Liverpoolu ve středečním zápase 5. kola Ligy mistrů vyzráli na připravenou obranu Porta až ve druhém poločase. Jako první se trefil sice už ve 37. minutě Mane, ale branka nebyla uznána kvůli ofsajdu. První platnou trefu zaznamenal Thiago a byl to gól vskutku parádní. Fanoušci tvrdí, že doslova popírá gravitaci.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Thiago z Liverpoolu vstřelil jeden z nejhezčích gólů poslední doby.

Článek

Domácí měli ještě před utkáním postup do vyřazovací fáze jistý, ale svěřenci Jürgena Kloppa nechtěli nechat nic náhodě. Skóre zápasu otevřel nádhernou střelou z dálky Thiago. Fanoušci na ni teď na sociálních sítích pějí ódy.

Třicetiletý Španěl poslal balon, který se lehce odrazil od trávníku a poté plachtil nízko nad zemí, přesně do pravého dolního růžku branky Diega Costy. Fanoušci by se na asi esteticky nejhezčí gól poslední doby prý mohli dívat donekonečna.

„Rozhodl jsem se věřit, že se to prostě neodrazilo od země, nezajímá mě fyzika ani gravitace," napsal jeden fanoušků. „Thiago je prostě neuvěřitelný!" píšou další.

„Lepší pocit pro mě byl vyhrát zápas, získat tři body, vidět, že je tým stále hladový, i když jsme postup do další fáze už měli jistý," řekl skromně samotný autor gólu. O druhou branku Liverpoolu se postaral svým šestým gólem v letošním ročníku Mohamed Salah. Hráči z Anfieldu porazili Porto 2:0.

Reklama

Související témata: