Hlavní obsah

Žádné gólové hody se nečekají, sázkaři přesto Viktorce věří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruleta pohárových předkol nabrala svižné tempo. Fotbalisté Viktorie Plzeň pokračují v cestě do Ligy mistrů, po Helsinkách se chystají na Šeriff Tiraspol. První zápas 3. předkola sehrají Západočeši v Moldavsku a kurzy jsou vyrovnané: výhra Plzně je ohodnocena kurzem 2,67:1, vítězství Šeriffu kurzem 3:1, remíza se sází v kurzu 2,9:1.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jhon Mosquera z Viktorie Plzeň oslavuje gól během utkání v Teplicích.

Článek

Větší postupové šance do 4. předkola jsou podle bookmakerů na straně Plzně - kurz 1,57:1. Postup Tiraspolu je vypsán v kurzu 2,41:1.

„Plzeň čeká na cestě za snem o Lize mistrů těžko čitelný soupeř z východu - Šeriff Tiraspol. Na jednu stranu klub obměnil před sezonou většinu kádru, ale skutečnost, že loni ve skupině LM porazil na Santiago Bernabeu Real Madrid, budí velký respekt," poukazuje Jiří Hadrava, mluvčí Tipsportu.

V prvním zápase věří 50 % sázkařů Tiraspolu, 31 % pak Plzni, zbytek sází na remízu.

„Plzeň sice naprosto jednoznačně ovládla odvetu ve druhém předkole, první ligový víkend se jí však nepovedl podle představ. Viktoria se musí oklepat z remízy s Teplicemi. Tiraspol zatím proklouzl oběma předkoly, ve kterých ani jednou neinkasoval, a zároveň vstřelil pouhé dvě branky," přemítá Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

„Na druhou stranu už se nejedná o tým, který loni porazil Real Madrid, protože kádr prošel výraznou proměnou. Viktoriáni nebudou chtít inkasovat a v zápasech Šeriffu zatím moc gólů nepadá, proto bych zvolil sázku na méně než 2,5 branek v kurzu 1,47:1," radí Hanák.

Sázkaři věští postup Viktorie, který očekává 85 % z nich. Úspěch moldavského celku odhaduje 15 % tipérů.

„Moldavský tým bude silnější soupeř než Helsinky, přestože se formuje tak trochu za pochodu. Může se spolehnout na individuálně silné hráče. Mužstvo Tiraspolu by nemuselo být úplně kompaktní, čehož bude chtít Viktorka využít," říká Markéta Světlíková, mluvčí Chance.

Podle sázkových expertů nebude první utkání bohaté na góly. Tipéři nejčastěji odhadují, že padnou maximálně dva.

Reklama

Související témata: