Hlavní obsah

Sexy dračice v akci! Rvačku fanoušků krotila policie obušky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rvačka kvůli krásné fanynce byla předehrou semifinále fotbalové Ligy národů mezi Chorvatskem a Nizozemskem (4:2 po prodloužení). Vášně musela krotit i policie, když si to kvůli vnadné Ivaně Knöllové rozhodli vyříkat zhruba hodinu a půl před výkopem drsňáci v chorvatských dresech.

Foto: Murad Sezer, Reuters

Chorvatská fotbalová fanynka Ivana Knöllová je často vidět na stadionech.

Článek

Ve středu před půlnocí se fotbalové Chorvatsko topilo ve štěstí po výhře nad Nizozemskem v Lize národů. Před zápasem ale bylo v táboře pozdějších vítězů pořádně horko. Na utkání totiž vyrazila proslulá sexy fanynka chorvatského týmu Ivana Knöllová, která všude, kde se objeví, dostane příznivce do varu a těší se i zájmu médií. Jinak tomu nebylo ani před  stadionem De Kuip v Rotterdamu.

Mladá fanynka se nebrání pozornosti fotografů, ráda zapózuje i s příznivci. Tentokrát jí ale nejspíš jeden z fandů nepadl do oka, takže společný snímek odmítla, což fanda nelibě nesl. Podle médií dokonce hodil po mladé ženě pár věcí. Na obranu krásky se ale postavil další z Chorvatů a nastala mela, kterou nakonec museli řešit policisté, kteří se rozhodli nastolit pořádek i za pomoci obušků.

Knöllová během potyčky odešla z místa a na sociální sítě umístila až snímek, kdy už je přímo v ochozech, kde držela pěsti Chorvatsku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ivana Knöll (@knolldoll)

Sexy dáma budila hodně pozornosti také na loňském fotbalovém mistrovství světa v Kataru, kde byla nejspíše nejsledovanější fanynkou. Ukázala se také před pár dny na finále Ligy mistrů.

Reklama