Hlavní obsah

Polibek smrti. Chorvatská sexbomba se propašovala na stadion, štěstí nepřinesla

V rozžhaveném Dauhá přikládala opět pod kotel. Chorvatská modelka Ivana Knöllová nechyběla na úterním semifinále fotbalového MS s Argentinou, svým odvážným outfitem v národních barvách byla na stadionu Losail opět středem pozornosti, k postupu přes rozjeté Argentince ale nakonec mančaftu kolem hvězdného kapitána Luky Modriče nepomohla.

Foto: Martin Meissner, ČTK/AP

Chorvatská fanynka Ivana Knöllová před zápasem s Argentinou.

Článek

Třicetiletá fanynka v konzervativní muslimské zemi v průběhu šampionátu několikrát provokovala minimalistickým outfitem. A své ženské přednosti dávala najevo tak okatě, až před semifinálovým střetnutím běžely zvěsti, že jí byl přistup na stadion Losail ze strany katarských úřadů odepřen.

Místním pochopitelně vadí, že Knöllová nerespektuje přání, aby návštěvníci dodržovali katarské tradice, které mj. velí, aby ženy na veřejnosti neodhalily ramena. Instagramová celebrita s téměř 3 miliony sledujících měla mít už během čtvrtfinále mezi Chorvatskem a Brazílií problémy, kdy se ji ochranka v hledišti snažila zabránit, aby se fotila s ostatními fanoušky.

Leč vše bylo marné. Už hodinu před výkopem si teleobjektivy fotoaparátů někdejší finalistku Miss Chorvatsko 2016 v hledišti neomylně našly a agenturní obrazový servis znovu obohatily peprné snímky sexbomby oblečené-neoblečené v typické červenobílé šachovnici. A modelka si byla zájmu fotografů dobře vědomá, ochotně na tribuně pózovala, fotila se s dalšími přiznivci a posílala vzdušné vzkazy a polibky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ivana Knöll (@knolldoll)

Pro chorvatský tým ale šlo o polibky smrti. V duelu s Argentinou tahali od začátku za kratší konec a po prohře 0:3 je čeká v sobotu zápas o bronz.

Reklama