Hlavní obsah

Tam, kde bydlela i Chelsea. Češi jsou v luxusu u bouchačů Kličků

Charkov

Již zvenku impozantní budova, po níž se uvnitř pohybujete panoramatickými výtahy. Významných hostů si v luxusním hotelu Palace v Charkově váží. Česká fotbalová reprezentace by tady jistě ráda zanechala také svou vitrínu, jako ji má třeba Chelsea, což by znamenalo, že v úterním duelu Ligy národů proti Ukrajině udělá patřičný dojem. Na reportáž se můžete podívat v přiloženém videu.

Fotbalisté před UkrajinouVideo: Česká fotbalová reprezentace

 
Článek
Fotogalerie

Zatím se Dočkal a spol. chystají na večerní trénink pod ochranou ostrých bratří Kličků. Slavným boxerům a jejich nadaci je také vyhrazen patřičný prostor u recepce hotelu Palace.

„Druhý den po zápase pro mě bývá kritický, ale všechno je tady pro nás perfektně připraveno," ujišťuje obránce Filip Novák, že únava z vítězného utkání na Slovensku rychle odezní.

Po pondělní snídani měli hráči u videa rozbor zápasu v Trnavě. „Vyhráli jsme, ale trenér Šilhavý měl přesto řadu kritických připomínek," usmívá se Novák.

Pak bylo až do oběda volno, takže část týmu si pod dohledem ochranky vyšla do centra na procházku.

„Já se raději ještě prospal," netají další obránce Ondřej Čelůstka.

Po svačině přijde na řadu rozbor hry Ukrajiny a pak odjezd na trénink.

Utkání s Ukrajinou se v Charkově hraje v úterý od 20:45 SELČ. Přímý přenos vysílá ČT sport, on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Reklama

Související témata: