Hlavní obsah

Děsivá noc reprezentačního brankáře. Zloději ho napadli, svázali a okradli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italský fotbalový brankář Gianluigi Donnarumma zažil jeden z nejkrušnějších večerů svého života. Společně s jeho partnerkou se stali obětí loupeže přímo v jejich domě v Paříži. Podle francouzských médií byla dvojice okradena, napadena a svázána. Jiná média informují i o tom, že si pachatelé odnesli z luxusního domu i věci, jejichž hodnota přesahuje 11 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Italský brankář Gianluigi Donnarumma zažil v Paříži divokou noc.

Článek

K loupeži měli dojít jen několik hodin před prvním přípravným zápasem fotbalového PSG proti Le Havru, v jehož nominaci figuruje i již zmíněný Donnarumma. Ještě před samotným zápasem ale přišla pořádná kovbojka přímo v domě italského brankáře, který žije ve francouzské metropoli společně se svou partnerkou.

Podle zpráv italského serveru La Gazzetta vtrhlo do jejich domu hned několik zlodějů, kteří po vylomení zámků okamžitě začali konat. Jak Donnarumma, tak i jeho přítelkyně měli být svázáni, napadeni a okradeni. Údajně měli být i svlečeni. Podle nepotvrzených zpráv lupiči odcizili věci, jejich cena je předběžně stanovena na 500 tisíc eur (v přepočtu 11,9 milionu korun).

„Obětem se povedlo ve 3:20 utéct do hotelu nedaleko jejich domova. Zaměstnanci okamžitě zalarmovali policii a o dvojici, která byla v šoku, se postarali. Čtyřiadvacetiletý italský brankář a jeho partnerka byli převezeni do nemocnice na ošetření," píše se na sociálních sítích. Úřady již zahájily vyšetřování, ale pachatelé jsou stále na útěku.

24letý Donnarumma se do Paříže přestěhoval před dvěma lety, kdy byl zpečetěn přesun do mistrovského PSG. Zatímco v sezoně 2021/22 odchytal pouze 17 ligových duelů, v uplynulém ročníku se zařadil mezi stěžejní články základní sestavy. Dá se očekávat, že nový trenér pařížského velkoklubu Luis Enrique na něj bude chtít spoléhat i v blížícím se ročníku.

Reklama