Hlavní obsah

Gambler Neymar. Prohrál neskutečný balík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brazilský fotbalista Neymar si krátí čas v období zdravotní rekonvalescence pořádně drahým koníčkem. Hvězdný útočník nedávno podstoupil operaci a je na několik měsíců mimo fotbal, fanoušci ho tak mohou v těchto dnech častěji zahlédnout na streamovací platformě Twitch. Brazilec tentokrát hraní populární střílečky Counter-Strike vyměnil za poker a v jedné z her prohrál nezvykle vysokou sumu peněz.

Foto: AP Photo/Francois Mori

Neymar v dresu francouzského PSG. Ilustrační foto.

Článek

Útočník PSG si v únoru v ligovém utkání s Lille přivodil zranění kotníku, podstoupil operaci a čeká ho tříměsíční pauza. Čas si krátí streamováním na platformě Twitch, kam tentokrát fanoušky pozval ke sledování své hry v online kasinu.

Že se jednatřicetiletý fotbalista nezalekne ani opravdu velkých pokerových sázek dokazuje video, na němž v jediné hře prohrál jeden milion eur (cca 23,5 milionu korun).

Neymar na videu předstírá pláč a křičí do kamery. Částka, kterou rodák ze Sao Paula prohrál, se rovná přibližně jeho týdenní mzdě ve slavném pařížském klubu. Jeho celkový majetek se odhaduje v přepočtu na sedm miliard korun.

Není to poprvé, co se Neymarova slabost pro hazard stala objektem zájmu médií. „Mluvil jsem s Neym (Neymar). Řekl jsem mu, co si myslím. Má právo ve svém volném čase dělat, co chce. Pokud je nadšený pro poker, má právo hrát poker," hájil již dříve Neymara kouč PSG Christophe Galtier.

Reklama