Hlavní obsah

Hvězdná posila v PSG nehraje. Ještě nekopl do míče a ve Francii píší o konci angažmá

Paříž/Praha

S Realem Madrid a španělskou reprezentací vyhrál všechno, co se dalo. Jenže v novém angažmá si zvyká na zcela jiné pořádky. Hvězdný obránce Sergio Ramos si v Paris St. Germain ještě nekopnul a podle zpráv z Francie začíná být vedení super bohatého klubu krajně nervózní a zvažuje předčasné ukončení kontraktu.

Foto: @PSG_English, Twitter

Sergio Ramos za PSG stále nehraje

Článek

Ramos odešel do hvězdami nabitého PSG v létě jako volný hráč. Ale už tehdy měl zraněné lýtko a zdravotní potíže ho stále do zápasu nepustily.

Slavný zadák, který se pyšní tituly mistra světa a Evropy a také triumfy z Ligy mistrů a MS klubů, tak hrál zápas naposledy 5. května, kdy s Realem Madrid prohrál v semifinále LM s Chelsea.

Francouzský list Le Parisien tvrdí, že pokud jeho zdravotní potíže budou přetrvávat, PSG se španělského obránce bude chtít rychle zbavit. V klubu podle deníku už nyní litují, že 35letého stopera angažovali. K předčasnému ukončení kontraktu by samozřejmě potřebovali i Ramosův souhlas.

„Důvěra, kterou PSG v obránce vkládalo v době podpisu kontraktu, a to i po zranění lýtka, už rozhodně není neotřesitelná," píše Le Parisien.

Ramos podepsal v létě v St. Germain dvouletý kontrakt. Klubu měl pomoci konečně vyhrát Ligu mistrů.

Foto: Real Madrid

Sergio Ramos se při rozlučce s Realem Madrid neubránil slzám.

Vedení PSG se v minulém týdnu snažilo uklidnit fanoušky prohlášením, že Ramos už se blíží návratu do tréninku. „Vývoj ozdravného programu Sergia Ramose koordinovaného lékařským týmem se vyvíjí velmi dobře. Začlenění do tréninků s týmem připadá v úvahu v příštích týdnech," informovalo PSG.

Nedávno si do celé situace rýpl také francouzský L´Equipe, který natočil satirický pseudodokument „Duch Sergia Ramose", v němž po španělském obránci marně pátrá v areálu PSG.

Reklama

Související témata: