Hlavní obsah

Nechci to komentovat, řekl Enrique k možnému odchodu Mbappého z PSG

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trenér fotbalistů Paris St. Germain Luis Enrique na dnešní tiskové konferenci odmítl komentovat spekulace kolem odchodu hvězdného kanonýra Kyliana Mbappého. Pětadvacetiletý útočník podle agentury AFP i dalších médií už oznámil vedení klubu, že po sezoně neprodlouží smlouvu a odejde.

Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters

Trenér fotbalistů Paris St. Germain Luis Enrique

Článek

K tomuhle nemám co říct. Nechci to komentovat," řekl Enrique před sobotním ligovým utkáním v Nantes. „Zatím se nikdo veřejně nevyjádřil. Až se tak stane, pak můžu říct svůj názor,“ dodal španělský kouč.

Mbappé je dlouhodobě spojován s přestupem do Realu Madrid. S PSG odmítl prodloužit smlouvu už před sezonou a na měsíc byl tehdy vyřazen z kádru. Stávající kontrakt mu skončí na konci ročníku.

Mistr světa z roku 2018 je nejlepším střelcem v historii PSG, za které hraje od roku 2017 a získal s ním pět mistrovských titulů. Předtím ovládl ligu i s Monakem, v Lize mistrů ale dosud neuspěl. V dresu francouzské reprezentace patří Mbappému mezi kanonýry třetí místo se 46 góly.

Reklama