Hlavní obsah

Neymar po další prohře zuřil a seřval spoluhráče i sportovního ředitele PSG

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalové Paris Saint-Germain se může navenek tvářit jako klub snů. Má řadu vynikajících hráčů, hodně peněz a s náskokem vede ligovou tabulku. Jenže i v pohádce to může někdy skřípat. Tým Christopha Galtiera prohrál už čtvrtý zápas od začátku roku, navíc má zraněné dvě ze svých opor Mbappého s Messim a další hvězda, Brazilec Neymar, si zase stěžuje na své „neschopné“ spoluhráče. Po prohře s Monakem (1:3) se dostal i do konfliktu se sportovním ředitelem klubu Luisem Camposem.

Foto: Eric Gaillard, Reuters

Neymar v zápase proti Monaku.

Článek

K vyhroceným incidentům mělo dojít po ligové porážce s Monakem. Pařížský celek prohrál druhé utkání v řadě a proti svým rivalům si ani nedokázal vypracovat pořádné šance. Není divu, že Neymar nebyl s výkonem týmu spokojený.

Už během zápasu křičel na svého spoluhráče Vitinhu a vyčítal mu, že mu nepřihrál do správného prostoru ani ve správném tempu. Hugovi Ekitikemu zase vytkl, že se špatně rozhoduje v předbrankovém prostoru. To však nebylo všechno.

Po zápase se se svým spoluhráčem Marquinhosem dostal do ostré slovní výměny se sportovním ředitelem klubu Camposem. Ten podle francouzských médií týmu vyčítal špatný herní projev a nedostatek agresivity. To ovšem oba Brazilce ještě víc rozlítilo. Hádka prý byla živá a velmi dlouhá. Soupeři z Monaka prý byli ostrou výměnou názorů značně šokovaní.

Pro pařížský celek nejde krátce před osmifinálovým zápasem s Bayernem Mnichov o nic příjemného. Není totiž jasné, zda v Mnichově nastoupí alespoň jedna ze dvou zraněných opor Kylian Mbappé - Lionel Messi. Nepohoda Neymara k celkovému rozpoložení týmu rozhodně neprospívá.

Reklama