Hlavní obsah

Obránce Marseille poslal kriminálním zákrokem soupeře do nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proč to udělal? Těžko říct, co mu běželo hlavou. Obránce Marseille Eric Bailly předvedl v zápase Francouzského poháru kriminální zákrok, nešťastného soupeře Almike Moussu N'Diayeho z týmu Hyéres poslal kung-fu kopem do nemocnice.

Foto: ČTK

Kung-fu zákrok Erica Baillyho.

Článek

Zákrok, z něhož mrazí, se udál v 15. minutě utkání. Bailly vytrčil nohu do vzduchu a soupeře, který byl u míče dřív, tvrdě kolíky zasáhl do hrudníku. Logicky byl vyloučen, utkání ale skončilo i pro N'Diayeho. Těžko tenhle střet rozdýchával, vypadal, že je v šoku.

„Preventivně byl přijat na jednotku intenzivní péče. Modlíme se, aby bylo vše v pořádku," konstatovali zástupci Hyéres. Bailly se byl v šatně soka omluvit.

Obránce, který je v Marseille na hostování z Manchesteru United, to schytává na sociálních sítích. „Štěstí, že nebyl zatčen," glosoval to jeden z fanoušků.

„Neviděl jsem, co přesně se stalo. Uvidíme, jak dlouho nám bude chybět," podotkl trenér Marseille Igor Tudor. Favorit i v oslabení utkání nad celkem ze čtvrté francouzské soutěže vyhrál 2:0 a postoupil do dalšího pohárového kola.

Reklama

Související témata: