Hlavní obsah

Fotbalový reprezentant pašoval 100 kg kokainu, ve vazbě čeká na rozsudek

Zavazadlo fotbalisty, který hraje za martinickou fotbalovou reprezentaci (Martinik je zámořský department Francie, pozn. red.), vážilo hodně přes povolený limit, hlavně obsahovalo něco, co Jeanu-Manuelu Nedrovi pořádně zavařilo. Devětadvacetiletý záložník totiž spolu se svou partnerkou pašoval 100 kg kokainu. Na letišti ve Francii je zadržela policie a fotbalista nyní ve vazbě čeká na rozsudek.

Foto: @leparisien_fdiv, Twitter

Ilustrační foto.

Článek

Rodák z Martiniku, který už přes deset let hraje za národní tým, který hraje na mezinárodních fotbalových akcích, např. Mistrovství ve fotbale Severní, Střední Ameriky a Karibiku, byl s partnerkou zadržen v Paříži na letišti Charlese de Gaulla. V kufrech se u nich našlo více než 100 kg kokainu.

Nedra byl vzat do vazby, kde bude čekat na rozsudek, jeho přítelkyně byla propuštěna, ale stále je pod soudním dohledem. Deník Le Parisien uvádí, že fotbalista cestoval jako soukromá osoba.

Klub Aiglon du Lamentin, kde záložník působí, k situaci vydal jen krátké prohlášení. „Aniž bychom věděli, do jaké míry se zapojil, dozvěděli jsme se, že jeden z našich hráčů byl zatčen za pašování drog," uvádí klub v prohlášení a vyzývá k síle a jednotě.

„Buďme silnější a soudržnější než kdy jindy, abychom pokračovali v naší výchovné práci prostřednictvím sportu, abychom bojovali proti této pohromě, chránili a varovali naše mladé před riziky, důsledky a excesy tohoto prostředí," dodal klub na závěr.

Reklama

Související témata: