Hlavní obsah

Taky chcete takhle koukat na fotbal? Pivko a k tomu něco neuvěřitelného

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrázky fanoušků, kteří sledovali utkání francouzské ligy Troyes - Rennes (1:1) vyvolávají údiv a jsou hitem internetu.

Foto: Profimedia.cz

Fanoušci sledují utkání Ligue 1 mezi celky Troyes a Rennes z vířivky.

Článek

Fotbal lze obvykle sledovat na sedačce případně vestoje z tribuny. Třeba s pivem a klobásou. Pivko - jak je patrné z obrázků na sítích - si dva fandové dopřáli i v Troyes. Ale k tomu přidali něco neuvěřitelného. Relax ve vířivce umístěné poblíž rohového praporku.

„Slušná místa," komentují poněkud zvláštní pozici obou diváků uživatelé sítí. Podle některých dokonce ta vůbec nejlepší. Ale zároveň tak trochu zvláštní. Natolik, že při hluchých místech byli oba fandové středem pozornosti pro kamery.

Není známo, jestli šlo o nějakou diváckou soutěž. A ani to, že by podobná zařízení byla nainstalována na některém z dalších stadionů tak blízko hrací plochy. Možná někde ve VIP prostorech. Lze to - jak upozorňují zahraniční média - chápat i jako zcela novou úroveň péče o fanoušky. V Caen něco podobného také zavedli coby důsledek spolupráce s místními lázněmi.

Britská média upozorňují, že na ostrovech by se podobná novota při chladných večerech asi neujala. Nicméně v Dánsku něco podobného už kdysi zkusili i v mrazu při utkání Hobro - FC Kodaň (0:2). Není známo nic o tom, jestli něco takového už bylo k vidění na našich končinách.

V jiných sportech podobné výjevy k vidění bývají. Ve finském Levi za polární noci v cílovém prostoru slalomů SP bývali na vířivkách naloženi popíjející lyžařští fandové.

Reklama

Související témata:
Vířivka