Hlavní obsah

Fábregas dostane injekci proti bolesti, aby nepřišel o semifinále

POTCHEFSTROOM

Španělský záložník Cesc Fábregas dostane na bolest v pohmožděném ramenu tišící injekci, které mu mají umožnit start ve středečním semifinále fotbalového mistrovství světa proti Německu. Třiadvacetiletá hvězda londýnského Arsenalu, která se zranila v sobotním čtvrtfinále proti Paraguayi, by jinak zřejmě skončila na týmové marodce.

Foto: ČTK/AP

Španělský fotbalista Cesc Fabregas

Článek

Fábregas si uvědomuje, že bez pomoci lékařů to nepůjde. "Je to bolestivé, ale když na to jste připraveni, dá se to zvládnout docela v pohodě," řekl Fábregas, který sice na MS naskočil do hry jako střídající žolík z lavičky jen ve třech zápasech, ale kouč Vicente del Bosque si jej i tak hodně cení. Ve čtvrtfinále s Paraguayí Fábregas krátce po přestávce střídal útočníka Fernanda Torrese a oživil hru Španělska, které až sedm minut před koncem rozhodlo o své výhře 1:0.

Fábregas tak možná v taktických plánech Del Bosqueho figuruje i před středečním zápasem. "Jestli mě trenér bude potřebovat, budu k dispozici. Proto jsem připravený i na injekci," uvedl Fábregas, který v neděli večer místo tréninku se spoluhráči zamířil do posilovny.

Reklama

Související témata: