Hlavní obsah

Howard dochytal zápas s Anglií pod utišující injekcí, možná má zlomená žebra

IRENE

Pouze díky utišující injekci dochytal americký brankář Tim Howard sobotní zápas na mistrovství světa proti Anglii. Gólman Evertonu si v prvním poločase po střetu s Emilem Heskeym poranil žebra a není vyloučené, že je má zlomená.

Foto: (AP Photo/Paul Connors)

Tim Howard je americkým hrdinou.

Článek

"To zjistíme po dalších vyšetřeních a až pak rozhodneme, co bude dál," uvedl americký trenér Bob Bradley. "Samozřejmě ho to ale hodně bolelo. Bylo však skvělé, že i když dostal takový náraz, utkání dochytal, a to velmi dobře," dodal kouč, jehož tým uhrál s favorizovanou Anglií remízu 1:1.

Howard se zranil v 29. minutě, kdy do něj Heskey najel nohou. Po delším ošetřování a následné utišující injekci o přestávce však americká jednička zápas dochytala a přispěla k zisku bodu.

Bradley zatím nechtěl spekulovat, zda je ohrožena Howardowa účast v pátečním utkání proti Slovinsku. "Ale když vidíte, jak se Timmy vyrovnal s tou včerejší kolizí, očekáváte, že bude zase na hřišti," uvedl trenér.

Dvojkou amerického týmu je Marcus Hahnemann z Wolverhamptonu, třetím gólmanem je Brad Guzan, náhradník bývalého amerického reprezentanta Brada Friedela v Aston Ville.

Reklama

Související témata: