Hlavní obsah

Podolski s Özilem netrénovali, ale zápas s Argentinou prý stihnou

ERASIMA

Už tři hráči jsou na marodce německého týmu před sobotním zápasem čtvrtfinále na mistrovství světa proti Argentině. Dnešní dopolední trénink vynechali klíčoví hráči Lukas Podolski a Mesut Özil, ale na utkání by měli být připraveni. Duo ofenzivních hráčů se na marodce připojilo k útočníkovi Cacauovi.

Foto: Christian Charisius, Reuters

Lukas Podolski (vlevo) se raduje se svým spoluhráčem Mesute Özilem z branky.

Článek

Ten kvůli zrněnému lýtku neodehrál minulou neděli ani osmifinále s Anglií. Zatímco Cacauův start proti favorizované Argentině je velmi nejistý, problémy Podolského a Özila nejsou vážného rázu a oba by měli hrát.

Podolski, střelec dvou branek na šampionátu, nedokončil středeční trénink Němců kvůli problémům s lýtkem. Dnes pro jistotu přípravu vynechal a zůstal v hotelu v Erasimě stejně jako německý špílmachr Özil, kterému prý nebylo dobře. Podle zdrojů z německého týmu však oba do soboty budou v pořádku, trénink vynechali prý spíš z preventivních důvodů.

Německý tým dnes odpoledne, netradičně už dva dny před utkáním, odletí do Kapského Města, kde duel s Argentinou odehraje. Trenér Joachim Löw předčasný přesun zdůvodnil tím, že mužstvo chce mít v dějišti zápasu absolutní klid na přípravu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.