Hlavní obsah

VIDEO: Ukáže Ronaldo svaly? Výskok má větší než hráči NBA, tuku a chlupů méně než modelka

Brasília

Portugalská esa jsou podle všeho fit, i když v posledních dnech o nich chodily i méně optimistické zprávy. Cristiano Ronaldo a Pepe po příletu do Brazílie při přípravě v ragbyovém centru předváděli mohutné výskoky. Pepe atakoval zavěšený balon dokonce bez většího rozběhu, jak ukazuje video. Jak by to asi dopadlo, kdyby do toho šel na doraz?

Portugalský trénink

 
Článek

To si může šetřit pro jeden ze šlágrů úvodu MS proti Němcům. Zahraniční média mezitím opět rozebírají i Ronaldovy svaly, které tak rád ukazuje. Má je i díky tomu, že údajně zvládne za den u televize až 3000 sklapovaček.

Přidávají další čísla. Výskok má 78 cm, víc než v průměru hráči NBA. Má méně tělesného tuku než kdekterá modelka. „Trénuje jako blázen, jeho postava je výsledkem tvrdé práce - ale bohužel se také holí jako šílenec, nemá ani chlup," zašla do intimnějších záležitostí Cathy Fischerová, přítelkyně německého obránce Matse Hummelse a dívka, která v Německu získala pozoruhodný titul Top přítelkyně slavného sportovce za rok 2013. Při MS má svoji rubriku v Bildu.  „Brazilské voskování není nic, co bych vyznávala," narážela na drsnější depilační praktiky, které využívá zřejmě i Ronaldo.

Německo ještě neporazil

To němečtí obránci mají poněkud jiné starosti. „Ale nebojím se nikoho, ani Ronalda," vzhlížel Jerome Boateng bez obav k soupeři, který ale určitě bude rád zase ukazovat svaly, když se mu povede skórovat.

Užijí si určitě i další hráči, kteří mohou nastoupit v defenzivní linii. Manuela Neuera v bráně může rovněž čekat těžká zkouška po zranění. „Ale jsem fit, v tréninku jsem znovu nabral jistotu."

Proti německému národnímu týmu Ronaldo zatím vždy odcházel jako poražený. Zato v dresu Realu klubové týmy z Německa v téhle sezóně Ligy mistrů doslova válcoval. V osmifinále proti Schalke se trefil čtyřikrát. Ve čtvrtfinále proti Dortmundu jednou a s Bayernerm v semifinále dal dva góly. Jako nejlepší střelec Ligy mistrů se prosadil i ve finále LM s Atlétikem.

"Je to dobré," reagoval Ronaldo po poslední přípravě na dotazy ohledně zranění kolene.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.