Hlavní obsah

Argentinská fanynka se v euforii obnažila v hledišti. V Kataru si koleduje o vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proměněný pokutový kop Gonzala Montiela v penaltovém rozstřelu dramatického finále fotbalového mistrovství světa spustil lavinu euforie argentinských fanoušků, a to jak přímo na stadionu, tak ve vlasti novopečených světových šampionů. Vášniví jihoameričtí příznivci dávali všemožně najevo, jak obrovské štěstí prožívají. Jedna z fanynek ale vzhledem k zemi konání MS zašla v tomto směru docela daleko a není vyloučeno, že si tím zadělala na velké problémy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih finálového utkání MS Argentina - FrancieVideo: Česká televize

 
Článek

Objektivy kamer po vítězství Lionela Messiho a spol. pochopitelně mířily i do hlediště, kde se bujaře slavilo. A do záběru se dostala také žena, která si užívala vítězné křepčení od pasu nahoru nahá mávajíc při tom s argentinským dresem v ruce.

Něco takového je ale v Kataru přísně zakázáno a v konzervativní monarchii za takové chování hrozí vězení.

Už před začátkem šampionátu upozorňovaly tamní úřady návštěvníky, aby respektovali katarské pořádky a muže i ženy varovaly před přílišným odhalováním svých těl na veřejnosti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Buenos Aires slaví zisk argentinského titulu na MSVideo: sntv

„Doporučujeme mužům i ženám, aby se ujistili, že jejich ramena i kolena jsou zahalená," zněl jeden z apelů. Argentinská fanynka nicméně ukázala mnohem víc než ramena a kolena.

Za největší provokatérku v tomto směru až do nedělního finále platila chorvatská modelka Ivana Knöllová, která se na stadionu ukazovala v minimalistických outfitech v národních barvách.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ivana Knöll (@knolldoll)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.