Hlavní obsah

Další náhlé úmrtí. Během šampionátu v Kataru zemřel již druhý novinář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kontroverzní šampionát v Kataru se pomalu chýlí ke konci. Krom řady napínavých fotbalových momentů jej však poznamenaly i tragédie. Přímo na stadionu během čtvrtfinálového utkání Nizozemska s Argentinou (2:3 po pen.) zemřel renomovaný americký novinář Grant Wahl. Necelých 48 hodin poté zemřel katarský fotoreportér Chálid al-Misslam, který pracoval pro místní televizi Al Kass.

Foto: @lifegate, Twitter

Fotoreportér Khalid al-Misslam zemřel během šampionátu v Kataru.

Článek

Americký žurnalista Grant Wahl zemřel během prodloužení čtvrtfinálového zápasu Argentiny s Nizozemskem na infarkt. Naposledy tweetoval o vyrovnávacím gólu Nizozemců. O dva dny později došlo k úmrtí dalšího novináře.

Jedná se o fotoreportéra katarské televize Al Kass Chálida al-Misslama. O jeho úmrtí informoval deník The Gulf Times bez bližších podrobností.

„Al-Misslam, Katařan, zemřel náhle při natáčení reportáže z mistrovství světa ve fotbale. Věříme v Alláhovo milosrdenství a odpuštění pro něj a posíláme jeho rodině hlubokou soustrast," stojí v prohlášení na Twitteru.

Reklama