Hlavní obsah

Fanoušci nevěří svým očím. Ronaldo během zápasu jedl svačinu vytaženou z trenýrek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Portugalsko vstoupilo ve čtvrtek do mistrovství světa v Kataru výhrou nad Ghanou 3:2. O první gól se nepostaral nikdo jiný než Cristiano Ronaldo, který proměnil hodně sporně odpískanou penaltu. Krom fotbalových dovedností sedmatřicetiletého Portugalce se však řešila i jeho podivná svačinka vytažená přímo z jeho trenýrek.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih utkání MS Portugalsko - GhanaVideo: Česká televize

 
Článek

Mnozí byli zvědaví, v jaké formě a náladě se po dramatickém odchodu z Manchesteru United představí. Ronaldo ale dal všem pochybovačům jasnou odpověď. Svým gólem z penalty se zapsal do fotbalové historie, když jako první fotbalista skóroval na pěti různých světových šampionátech.

Po utkání s Ghanou se však krom fotbalových momentů řešilo i jeho zvláštní počínání v polovině zápasu. Po sítích totiž začalo kolovat video, jak CR7 nenápadně zajel rukou do svých trenek přímo do prostoru intimních partií, něco z nich vytáhl a začal to přežvykovat.

U fanoušků to samozřejmě vzbudilo pozdvižení. „Co to děláš, Ronaldo?" ptají se na sociálních sítích. Jiní píší, že ani nevěří svým očím. „Chlápek si nechal svačinu ve svém nádobíčku, lol," smějí se.

Spekuluje se také o tom, co za svačinku si Ronaldo mohl dávat. Zřejmě šlo ale o nějaké energetické bonbony.

Krom tohoto momentu vzbudil rozruch i Ghaňan Osman Bukari, který v zápase snižoval na 2:3 a svůj gól slavil tradičním „Siuuu" jako Ronaldo. Fanoušci mu za to spílali, že to bylo vůči portugalské hvězdě neuctivé.

Útočník CZ Bělehrad však poté na svém Twitteru uvedl, že o žádnou neúctu nešlo, prý se nechal jen přemoct emocemi, když při svém debutu na MS skóroval. „Moje výchova mi nedovoluje být neuctivý ke starším, natož k jednomu z mých idolů," napsal Bukari.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.