Hlavní obsah

Legendární Čech má jasno: Nejlepším útočníkem MS v Kataru je Messi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepším útočníkem mistrovství světa v Kataru je podle legendárního reprezentanta Karla Poborského jednoznačně Argentinec Lionel Messi. Nic na tom nemůže změnit ani nedělní finále s Francií, kterou dotáhla do boje o titul celá řada ofenzivních hvězd. Ty také patří podle expertů mezi nejlepší hráče šampionátu v Kataru. V pořadu Přímák EXTRA tam experti zařadili z tábora druhého finalisty třeba Griezmanna.

Experti v pořadu Přímák EXTRA diskutují o nejlepších hráčích fotbalového MS v KataruVideo: Sport.cz

 
Článek

Novinář Jiří Lizec vidí jako jedničku šampionátu mezi tyčemi Maroka. „Na první dobrou řeknu jméno Jasín Bunú," našel hvězdu na brankářském postu v africkém týmu, jenž skončil čtvrtý. „V obraně byl pro mě jedničkou Joško Gvardiol z Chorvatska, v záloze pak Francouz Griezmann. V útoku si pak můžeme hodit kostkou, zda řekneme jméno Mbappé nebo Messi," usmívá se redaktor Sport.cz a deníku Právo.

Vicemistr Evropy z roku 1996 Poborský přikyvuje, že jde o silné tipy, ale sám volí na některých pozicích odlišně. „Chycenými penaltami mě zaujal chorvatský gólman Livakovič. Tam je zajímavý i jeho příběh, kdy ho Dinamo Záhřeb nechce prodat," přesvědčuje bývalý hráč Sparty, Slavie či třeba Manchesteru United.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Úspěšná penalta Lionela Messiho v semifinále s ChorvatskemVideo: Česká televize

S druhým hostem Přímáku EXTRA ve studiu Sport.cz se úplně neshodne ani na největší ofenzivní hvězdě MS v Kataru. „Do útoku bych dal Messiho. Pro mě je jasnou jedničkou," tvrdí Poborský.

Reklama