Hlavní obsah

Ostuda. Ghanský trenér si dělal selfie s poraženou plačící hvězdou soupeře

Naděje Jihokorejců na postup ze základní skupiny do vyřazovací fáze mistrovství světa jsou po pondělní porážce s Ghanou 2:3 mizivé. Těsně po zápase si to uvědomoval i útočník Tottenhamu Son Hung-min, který neudržel slzy. To však nebránilo jednomu ze členů trenérského štábu Ghany si s ním pořídit selfie. Lidem na sociálních sítích přijde toto chování neuctivé.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih utkání MS Korea - GhanaVideo: Česká televize

 
Článek

Bylo by to velké překvapení, kdyby Jižní Korea v posledním zápase ve skupině H na světovém šampionátu porazila Portugalsko. Pouze vítězství a zároveň zaváhání Ghany by totiž Jihokorejcům udrželo šance na postup.

Korejci ve vzájemném zápase s africkým týmem dotahovali dvoubrankové manko z prvního poločasu, ale ani vyrovnání, které zařídil Čo Ku-song, je nenakoplo k obratu, naopak. Záložník Ajaxu Mohammed Kudus opět zvrátil vedení na stranu Ghany a Afričané výhru už nepustili.

Na tvářích Jihokorejců bylo patrné zklamání, zvláště pak na hvězdě Tottenhamu Son Hung-minovi, který na šampionátu hraje se speciální obličejovou ochrannou maskou, jelikož měl zlomený oční důlek.

Foto: Luca Bruno, ČTK/AP

Korejec Son Hung-min v duelu s Ghanou.

Plačícího Sona utěšoval i asistent kouče Ghany George Boateng, když v tom přišel další ze členů trenérského štábu vítěze a se smutným Sonem si udělal selfie. Boateng se netvářil nadšeně a svého kolegu poslal pryč.

Lidem na sociálních sítích přijde chování jednoho z koučů neuctivé a ostudné. „Smutné, jak někteří ,fanoušci´ dokážou zajít daleko," píší.

Reklama

Související témata: