Hlavní obsah

Sázkaře MS táhne, vklady už přesáhly dvě miliardy. Japonci přihráli výhercům obří částky

O fotbalové mistrovství světa v Kataru je u sázkařů velký zájem a během základních skupin, které dnes končí, přesáhly sázky dvě miliardy korun. Někteří sázející si přišli i na více než dvoumiliónové výhry. Vyplývá to z informací sázkových kanceláří oslovených ČTK.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih utkání MS Německo - JaponskoVideo: Česká televize

 
Článek

Sázková kancelář Tipsport již překonala rekord náběrů z mistrovství světa v roce 2018 a celkem přijala sázky za 1,123 miliardy korun. U Fortuny vklady atakují jako při MS před čtyřmi lety hranici jedné miliardy korun, Chance je eviduje ve výši 226 milionů korun.

Nyní následují vyřazovací boje a dá se očekávat, že sázky na fotbalové mistrovství světa by mohly v Česku překonat rekordních 2,5 miliardy korun z před čtyř let. Letošní mistrovství s jistotou bude mezi sázkaři nejpopulárnější turnajem vůbec, řekl ČTK mluvčí Fortuny Petr Šrain.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih utkání MS Japonsko - ŠpanělskoVideo: Česká televize

Sázkaře během letošního šampionátu už několikrát nepotěšily prohry favoritů. Tratili především na nečekané výhře Saúdské Arábie nad Argentinou a dvakrát se nečekaně prosadilo Japonsko. Nejdříve zdolalo Německo a ve čtvrtek i Španělsko, na jehož vítězství šlo u Tipsportu 94 procent sázek, celkem přes 16 milionů korun.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih utkání MS Jižní Korea - PortugalskoVideo: Česká televize

"Myslím, že zápasy Japonska sázkaři vyškrtnou z oblasti svého zájmu, jejich samurajský styl favoritům evidentně nesvědčí," uvedl Michal Peterka za Tipsport.

Na výhrách outsiderů ale někteří i vydělali. Úspěch Saúdské Arábie nad Argentinou jednomu přinesl 1,69 milionu korun. Na výhře Japonska nad Španělskem v kurzu 8,6:1 další sázkař při vkladu 252 000 korun získal u Fortuny 2 169 200 korun. Jinému vyšel odhad, že Japonsko po poločasu zápas otočí a při vkladu 80 000 korun a kursu 34:1 zaznamenal výhru 2,72 milionu korun.

Reklama